Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Střídavá péče je cesta k polygamii

Moje přiznání je pro mnoho lidí šokující. Odkrývá skutečné důvody, které mne a mé kolegy vedly k úsilí o střídavou péči.

Mnohokrát jsem ve svých článcích psal o tom, jak stát při rozvodových tahanicích straní ženám. O tom, jak chudák chlap nemůže vídat děti, když se jeho bývalá žena tak rozhodne, a jak málo s tím soudy dělají. Psal jsem, že pokud si chce zodpovědný muž uchovat možnost vychovávat svoje děti, nezbývá mu, než usilovat o střídavou péči.


Mnohokrát jsem ve svých článcích psal o tom, jak mnoho stát při rozvodových tahanicích straní ženám. O tom, jak chudák chlap nemůže vídat děti, když se jeho bývalá žena tak rozhodně, jak málo s tím soudy dělají. Psal jsem o tom, že pokud si chce zodpovědný muž uchovat možnost vychovávat svoje děti, nezbývá mu, než usilovat o střídavou péči.
Z druhého názorového tábora naopak zaznívaly hlasy, že každý muž je domácí násilník a tyran, kterému dobře tak,  když bude od dětí izolován. Nemusí vědět, kde žena s dětmi bydlí, stačí mu znát její číslo účtu, neotravovat a věnovat se práci. Ti nejhorší ze všech jsou ti, kteří usilují o střídavou péči. Chtějí tak nadále ženu kontrolovat, trýznit, ztežovat dětem přijetí maminčina přítele za nového tátu a hlavně, nechtějí platit výživné. Jsou rafinovaní. Ačkoliv mají plná ústa lásky k dětem, kdyby je skutečně milovali, tak jdou mamince z cesty, děti netrápí a nenutí je se každou chvíli stěhovat a žít mezi dvěma domovy.
Pravda je však zcela jinde. Skutečným důvodem úsilí mužů o střídavou péči je touha po polygamii. Muž po třicítce se začne pomalu stávat méně a méně atraktivním pro ženy. Věnovat se dítěti, být vidět v jeho přítomnosti na dětském hřišti, mít si co říci s ostatními maminkami na mateřské dovolené, to spolehlivě zabírá. Bodovat zde může i člověk s nepříliš vábným zevnějškem, jako jsem já.
Ano. Musím říci, že můj vztah k ženám je velmi kladný. Mám mezi nimi řadu kamarádek a jen se usmívám, když mne někteří označují za šovinistu. Střídavou péči bych za nic nevyměnil. Od doby, co se starám o syna se zájem žen o moji osobu odhadem ztrojnásobil. Přitom se nemusím ani moc snažit. Tím větší mám úspěch, čím více existuje mužů, které opouštějí svoje krásné mladé ženy s dětmi. Zklamané ženy si nejvíce váží mužů, kteří mají o děti zájem. Jsou skromné, nenáročné, tolerantní. Kvůli dětem mají málo času, a proto ho dokáží patřičně využít. Seznamování s maminkami mi jde snadno. Je o čem mluvit. Muž s dítětem je jistě prověřený, neškodný, zodpovědný a není úchyl. V mém věku by bylo podezřelé nemít dítě. Správná žena ví, že princ na bílém koni už nepřijede. Bere co je a dokáže se o to i podělit, ví co chce a někdy jí stačí jen to jedno. A to je naše šance!
Proto doporučuji a radím všem mužům: Usilujte o dítě do výhradní nebo alespoň střídavé péče. Rozšiřte řady otcovských organizací, noste tričko "Liga otců - každé dítě potřebuje oba rodiče". Dívky a ženy ve vaší společnosti okamžitě roztají a úspěch se dostaví. Toto tričko za pouchých 9.90 Eur přitahuje krásné ženy, jako magnet! Objednávky prosím na moji adresu. Děkuji ;-)

Z druhého názorového tábora naopak zaznívaly hlasy, že každý muž je domácí násilník a tyran, kterému dobře tak, když bude od dětí izolován. Nemusí vědět, kde žena s dětmi bydlí, stačí mu znát její číslo účtu, neotravovat a věnovat se práci. Ti nejhorší ze všech jsou ti, kteří usilují o střídavou péči. Chtějí tak nadále ženu kontrolovat, trýznit, ztěžovat dětem přijetí maminčina přítele za nového tátu a hlavně, nechtějí platit výživné. Jsou rafinovaní. Ačkoliv mají plná ústa lásky k dětem, kdyby je skutečně milovali, tak jdou mamince z cesty, děti netrápí a nenutí je se každou chvíli stěhovat a žít mezi dvěma domovy.

Pravda je však zcela jinde. Skutečným důvodem úsilí mužů o střídavou péči je touha po polygamii. Muž po třicítce se začne pomalu stávat méně a méně atraktivním pro ženy. Věnovat se dítěti, být vidět v jeho přítomnosti na dětském hřišti, mít si co říci s ostatními maminkami na mateřské dovolené, to spolehlivě zabírá. Bodovat zde může i člověk s nepříliš vábným zevnějškem, jako jsem já.

Ano. Musím říci, že můj vztah k ženám je velmi kladný. Mám mezi nimi řadu kamarádek a jen se usmívám, když mne někteří označují za šovinistu, který zřejmě jen posedává v hospodě ve společnosti jiných mužů a nadává na ženy. Opak je pravdou. Střídavou péči bych za nic nevyměnil. Od doby, co se starám o syna se zájem žen o moji osobu odhadem ztrojnásobil. Přitom se nemusím ani moc snažit. Tím větší mám úspěch, čím více existuje mužů, kteří opouštějí svoje krásné mladé ženy s dětmi. Zklamané ženy si nejvíce váží mužů, kteří mají o děti zájem. Jsou skromné, nenáročné, tolerantní. Kvůli dětem mají málo času, a proto ho dokáží patřičně využít. Seznamování s maminkami mi jde snadno. Je o čem mluvit. Muž s dítětem je jistě prověřený, neškodný, zodpovědný a není úchyl. V mém věku by bylo podezřelé nemít dítě. Správná žena ví, že princ na bílém koni už nepřijede. Bere co je a dokáže se o to i podělit, ví co chce a někdy jí stačí jen to jedno. A to je naše šance!

Proto doporučuji a radím všem mužům: Usilujte o dítě do výhradní nebo alespoň střídavé péče. Rozšiřte řady otcovských organizací, noste tričko "Liga otců - každé dítě potřebuje oba rodiče". Dívky a ženy ve vaší společnosti okamžitě roztají a úspěch se dostaví. Toto tričko přitahuje krásné ženy, jako magnet! Objednávky prosím na moji adresu.

Seriozní články na téma střídavé péče najdete zde.

P.S. Svým článkem, který neberte až tak moc vážně, se snažím podpořit všechny rodiče, kterým je odpírána možnost vychovávat svoje děti. Dále podporuji organizace, které se s tím snaží něco udělat. Servery iustin.cz, stridavka.cz, k213.cz, ligaotcov.sk, striedavka.sk, otcovia.sk a další.

 

Autor: Petr Cihlář | pondělí 2.5.2011 14:57 | karma článku: 19,80 | přečteno: 2358x
  • Další články autora

Petr Cihlář

Herec Alec Baldwin nikoho nezastřelil

Novinové titulky na mne dnes celý den křičí, že oblíbený herec Alec Baldwin někoho zastřelil. Není to pravda.

22.10.2021 v 15:01 | Karma: 30,81 | Přečteno: 1691x | Diskuse| Média

Petr Cihlář

Harry a Meghan jinak

Myslím, že nejsem sám, kdo si to myslí, ale zatím jsem neviděl nikoho, kdo by to napsal. Možná mi to také smažou.

9.3.2021 v 8:32 | Karma: 37,20 | Přečteno: 1833x | Diskuse| Společnost

Petr Cihlář

Běžte s genderem někam

Feministky, běžte už s tím genderem někam. Jsem chlap a mám rád ženský. Budu jim koukat na zadek, dělat decentní narážky, aby věděly, že mám zájem nebo prostě jen proto, aby je to potěšilo.

9.3.2020 v 10:35 | Karma: 44,26 | Přečteno: 2871x | Diskuse| Společnost

Petr Cihlář

Novinky ukradly Klausovi feminismus

Media ovlivňují veřejné mínění. Podívejme se, jak se s projevem exprezidenta Klause na sněmu Trikolory vypořádaly Novinky

28.9.2019 v 21:10 | Karma: 30,12 | Přečteno: 1165x | Diskuse| Politika

Petr Cihlář

Vážený pane Drahoši

Všechno znal, všechno uměl, na všechno si troufal. Skoro všichni ho podporovali a přimlouvali se za něho. Zdál se být ideálním kandidátem. Cestu měl zametenou. Než si to pokazil sám.

30.1.2018 v 7:59 | Karma: 41,28 | Přečteno: 2091x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

ANALÝZA: Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč