Petr Cihlář

Klaus si atentát sám objednal!

1. 10. 2012 10:19:06
Zpráva o plastikovém atentátu na notorického zloděje ceremoniálních per obletěla svět. Četl jsem pozorně a kamínky mozaiky přesně zapadají. Je to jasné!

Našeho prezidenta už v zahraničí nebere nikdo vážně. Musí volit stále více a více šokující výroky, aby upoutal pozornost medíí, která se mu tolik líbí. Dost možná, že krádež argentinského pera ještě záměr prezidenta se zviditelnit nebyl, ukázalo se však, jak snadné je dostat se na první stránky zpravodajských serverů. Po této události už neměl prezident co pokazit, a tak podle mého názoru využil jednu z posledních příležitostí.

Věc se mohla udát takto: Lidé z okolí prezidenta a vazbami na KSČM vytipovali přívržence z jejich řad. Bylo důležité dát atentátu politický důvod, nikoliv ekonomický. Naverbovaný atentátník ve finanční tísni byl vhodným kandidátem na provedení akce. V maskáčích byl pro ochranku snadno rozlišitelný. Jakmile ho ochranka zpozorovala, vyklidila jeho stranu a lehce přistrčila prezidenta k namířené hlavni. Vše jistil předem domluvený kameraman.

Není přece možné, aby došlo k tak fatálnímu selhání ochranky. Jiné vysvětlení, než že šlo o předem připravenou akci prostě neexistuje. Odměna atentátníkovi a vyhazov naoko neschopné ochrance stály zato. Fotografie prezidenta Klause opět obletěly svět a on dosáhl svého. I negativní reklama je reklama a za čas lidé zapomenou, proč toho Klause vlastně znají. Je jen otázkou, čeho se dočkáme příště. Základem každé reklamy je totiž opakování. ;-)

Diskuse možná zde.

Autor: Petr Cihlář | karma: 22.97 | přečteno: 1937 ×
Poslední články autora