Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Satyriana

28. 8. 2010 14:53
Myslím si,

že o své roli víte dost na to, aby Váš syn vyrostl spokojeně. A to je hlavní. Myslím si také, že se mu nemusíte vyloženě obětovat, že s tou sousedkou, která vychovává synka, se nemusíte cítit nějak provinile. Víte, Vaše střídavá péče je fantastická věc a škola pro ostatní páry, že se lze domluvit ve prospěch děcka.

Můžete však synovi / dětem poskytnout další věc: zažít, jak spolu dospělí komunikují a řeší problémy všedního dne. To se mu/ jim v životě taky bude hodit. Čas uhladí i  cestičku  pro možný příchod dalšího děcka, to prostě může vyplynout z běhu života.

Mít sourozence, jakékoliv, je dnes věc docela přepychová, ale hlavně důležitá. Zmenšuje samotu, do které se postupně noříme.

0 0
možnosti
RV

aprilea

28. 8. 2010 13:34
:-(

som zvedavá ako to celé prijme vaša budúca žena. možno ani ona nebude týmto modelom nadšená. a ak kvôli synovi zostanete sám, príde doba, keď budete ľutovať čas, ktorý ste mohli stráviť v rodine fungujúcej.

0 0
možnosti
PC

p_c

28. 8. 2010 14:33
Re: :-(

Měl jsem půlroční známost. Bydlela s námi, ale pak jsme se rozešli po dohodě, protože chtěla dítě, na které zatím nemám podmínky a sutečně se nikam nehrnu.. Nyní mám známost se ženou, která bydlí nedaleko, má také dítě podobného věku. Děti se mají rádi a vše se zdá v pořádku. Necítím se sám, ani když jsem partnerku neměl, máme širší rodinu, kamarády.

0 0
možnosti
T

tromso5

28. 8. 2010 0:59
no ať se daří

kdy bude pokračování Kláry?

0 0
možnosti
JY

jayana

28. 8. 2010 0:03
Drzim Vam palce

a preju hodne stesti a pohody.

0 0
možnosti