Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Sidonie_11

27. 6. 2011 10:02
Odebrání dítěte musel posvětit soud!

Sociálka jen tak nemůže dítě odebrat, musí to posvětit soud. Takže kopejte prosím i do soudu a ne jen do OSPODu. Navíc je tu možnost odvolání proti rozhodnutí soudu a podání žádosti o přešetření celé záležitosti nadřízeným úřadem.

0 0
možnosti
C

cojanato

13. 6. 2011 13:16
Záslužný článek

Odvaha psát o ožehavých problémech a kauzách, je pozitivním jevem v této amorálností a korupcí promodralé společnosti.

Dávám dodatečně kamu.R^ A pište dál.

0 0
možnosti
P

pindra

5. 5. 2011 16:35
Skandál na sociálce Brno -Vinohrady pokračuje

Dobrý den. Není jasné jak může sociálka nechat tak dlouho tenhle případ zajít tak daleko.Lada žila s tátou spořádaně a on se pečlivě staral a Lada byla spokojená a klidná holka. Otec pro ní dělal vše, chodil sní všude, nebyla zanedbaná a chodila čistá a upravená. Otec Jarek Jedlička se oní staral nadstandartně. Je pracovitý a spolehlivý otec. Což se o matce Lady říci nedá. Nikdy neměla o dceru zájem. Vše dělal její otec. Matka byla stále po nemocnicích. Není mi jasné, jak tohle sociálka mohla dopustit a Ladu nechat matce, vždyť ona se oní nikdy nestarala. Otec Ladu oblékal a po sociální stránce bylo vše u otce Lady v naprostém pořádku. Otec je spolehlivý,ale matka ne. Já tenhle příběch znám a je mi z toho moc smutno, když takle Lada trpí a mohla žít s otcem v klidu a pohodě dodnes. Moc přeji ať vrátí Ladu otci,je moc smutné, když se oní taková léta staral sám a Lada byla šťasné děvče a dufám,že bude brzy zase.  Jindra Krejčí

0 0
možnosti
PC

p_c

5. 5. 2011 17:47
Re: Skandál na sociálce Brno -Vinohrady pokračuje

Děkujeme Vám. Prosím i ostatní nemlčte a zjednejte si nápravu ve svém vlastním bydlišti. Není možné tolerovat takovou práci.. U nás na sociálce v Brně-Komárově je to zcela jinak. Už se mi ozvali další lidé, kteří mají s paní Suralovou problém... Ta již ale byla z věci vyloučená pro podjatost. Problém je, že pochybyla celá sociálka a podle mne se snaží všechno zametat. Nečekali, že odpor pana Jedličky nabere takové síly...

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

5. 5. 2011 12:31
OSPOD

Takový postup OSPOD bohužel není ojedinělý.

0 0
možnosti
ML

JUDr. Lawyer

5. 5. 2011 10:05
Nedělám si iluze o sociálkách u nás..

.. ale tenhle příběh bude mít i jinou stránku. Nastavený styk otce s holčičkou svědčí o tom, že v pozadí případu je okolnost, kterou autor záměrně neuvádí. V žádném případě nechci pana Cihláře a jeho angažování se v případu napadat, ale mít stanovený styk pouze hodinu týdně a ještě asistovaný - to musí mít sakra důvod.

0 0
možnosti
PC

p_c

5. 5. 2011 10:42
Re: Nedělám si iluze o sociálkách u nás..

ne, důvod k tomu skutečně žádná neni. Momentálně neprobíhá žádné trestní řízení proti otci ani jiným osobám z jeho strany, všechna byla jako nedůvodná policií odložena.

0 0
možnosti
B

bull002@seznam.cz

5. 5. 2011 10:02
Chybí mi domácí adresy

u těch pracovnic, Marcely Suralové s Tamary Mojžíšové. Takto jsou to jen anonymní jména.

0 0
možnosti
PC

p_c

5. 5. 2011 10:44
Re: Chybí mi domácí adresy

zavolejte jim:

http://www.brno.cz/sprava-mesta/mestske-casti/vinohrady

0 0
možnosti
PC

p_c

5. 5. 2011 9:34
V ruce toho máme víc

Včera jsem dal sociálce šanci věc rychle napravit poté, co policie odložila další trestní oznámení proti přítelkyni pana Jedličku. Šlo o údajné týrání. Spolehlivě to vyvrací nezávislá soudní psycholožka, kterou policie pověřila vypracováním zprávy. Jsou to zcela jednoznačné důkazy o pochybení sociálky a svědčí o tom, že je dívka již 6 mesíců bezdůvodně izolovaná od otce a strádá.

Dále je zde několik správ z magistrátu konstatující pochybení sociálky, pak další dvě zamítnutá trestní oznámení na mne pro pomluvu a pana Jedličku pro maření výkonu úředního rozhodnutí. Jsou zde i vyjádření lékařky do policejního trestního spisu a dalších tří psycholožek, které podporují tvrzení otce. Proti stojí jen podivné vyjádření psycholožky ze Spondea, což je soukromé krizové centrum, které vyhledala sama matka. To by samo nestačilo, ale paní Suralová, sociální pracovnice tvrdí, že jí Lada mezi 4 očima řekla, že ji doma bijí, a tak podobně..... Je to hnus

0 0
možnosti
TVŽJ

To viš že jo

5. 5. 2011 9:10
Příšerné

Člověk by až řekl, že je to neuvěřitelné, ale vím z "první ruky", že se to děje a je to vše posvěcené soudy. Jedná se většinou o kamarádky, známosti a podobně. Vím to, protože sociální pracovnicí je i má ex manželka a tyto svinstva ony berou jako normální kamarádskou pomoc. Jejich (včetně mé zaplaťpánbůhEX) zvrácenost nemá mezí a osobně tyto lidi považuji téměř bez morálky a sociálního cítění.

0 0
možnosti
PL

Karotak

5. 5. 2011 9:09
Televize

dejte to do televize a možná se něco začne dít :-/

0 0
možnosti
JV

Žadatel

5. 5. 2011 8:59
A podal jste odvolání ?

0 0
možnosti