Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

12. 5. 2011 1:49
sice MS taky nějak nemiluji,

ale tohle křičení je ubohé. Tak to bylo ve věech oborech. Velké podniku kupují malé, velké řeznictví koupí lokální, pekárenský řetězec koupí místní pekárničku.... Stejně tak skupují vše možné ostatní sw firmy.

Ano, šéfové MS se často mýlili ("640kB RAM musí stačit každému"), Gates je nezdravě zbožňovaný.. ale minumálně měli gule na to nějaké předpovědi dát. A řadu věcí se jim povedlo prosatit (byť někdy silou - ale takový je život).

A tohle píšu jako linuxář. Jenže on pohled s jedním univerzálním viníkem, velkým zlem, není správný.

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

11. 5. 2011 21:56
Microsoft

Balmer to udelat musel, proto take zaplatil premium a to velice vyraznou cca 2 miliardy dolaru vic, nez by musel. Coz mu take analytici dneska dali sezrat, akcie M$ na to rozhodne priznive nereaguji. Mozna i proto, ze podobna akce jiz neuspesne probehla, eBays se pred lety jeste rada (a to zaplatili mnohem nizssi cenu) skype zbavila, protoze nebyli schopni najit synergie. Otazka je, zda Balmer tuto cestu nasel, nebo jen hodlal zamezit konkurenci (Google), aby Skype koupilo. Balmer prohral v roce 2008 bitvu o Yahoo! a potreboval nejakou PR vyhru jako sul a tohle mu ji zajisti. Ovsem zda to nebylo jen vyhozeni penez ukaze az budoucnost.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

11. 5. 2011 22:44
Re: Microsoft

Ale prdlajs Skype vyvinuli dva izraelci s podporou Mossadu... a Mossad nedá zdrojové kódy.

0 0
možnosti