Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

22. 6. 2011 8:16
Začněte s tou péčí před rozvodem!

a nebudete se muset rozvádět a pak dělat nátlakové akce.

Kolik chlapů se rozvede bezhlavě a rozhodně přitom nemyslí na děti, jen na sebe. Pak jim to docvakne, ale už je pozdě.

Kdo jim v manželství bránil starat se každý den o své dítě? Měli něco překousnout, když jim tak šlo o děti, podobně jako to dělá spousta žen.

0 0
možnosti

Olinček

19. 6. 2011 7:03
Sociální pracovnice?

Zhlédl jsem doporučené webové stránky a nechce se věřit. Nevím co vede některé sociální pracovnice k takovému chování a jejich nadřízení i při velikém pochybení je ještě zastávají a omlouvají a řeční něco o tom jak kvalitně pracují. Nevím jestli by v takových případech pomohl ombudsman, ostatně od toho tu je. Já si pamatují případ a možná si někdo ze čtenářů vzpomene je to už pár let, otec se 7 let dobře staral o dítě, matka ho opustila s tím že si chce užívat života, po 7 létech se obrátila na soud že chce svoje dítě zpátky je vdaná a nemůže mít druhé ditě a světe div se otci dítě vzali a dali matce, jak se to potom vyvíjelo dál nevím, nesledoval jsem to.

0 0
možnosti
PC

p_c

19. 6. 2011 8:08
Re: Sociální pracovnice?

Tak věřte. Je to skutečně tak. Na toto téma připravuji další souhrnný článek.

0 0
možnosti
M

medlinka

18. 6. 2011 22:47
u malych deti

mi stridava pece dobra neprijde, dite v tom musi mit zmatek a nevi, kde je doma, kde je ta jeho jistota, otcove by urcite meli mit vetsi prava ale stridava pece u malych deti je spise na skodu

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

18. 6. 2011 23:16
Re: u malych deti

Pokud nejsou děti kojené, není ve střídavce problém.

1 0
možnosti
A

akki

18. 6. 2011 22:27
Maličká připomínka:

Dítě z porodnice by měl vždy odnést otec (babička, děda...)! Matce to personál přímo zakazuje.;-D

0 0
možnosti
E

evicka41

18. 6. 2011 22:19
MŮJ NÁZOR

PANE CIHLÁŘ, MĚ TO PŘIJDE NORMÁLNÍ, ŽE SI TATÍNEK VEZME Z PORODNICE SVOJE MIMINKO...KDYŽ SE MATKA DÍTĚTE NEMŮŽE Z NĚJAKÉHO DŮLEŽITÉHO DŮVODU STARAT O DÍTĚ, NAPŘÍKLAD NEMOC, NEBO MÁ DŮLEŽITOU PRÁCI A VYDĚLÁ VÍC NEŽ OTEC DÍTĚTĚ-PROSTĚ TO JE VYHODNĚJŠÍ PRO OBĚ STRANY...A NEŽ BY BYLO DÍTĚ V DĚTSKÉM DOMOVĚ NEBO ADOPTOVANÉ,MŮŽE SE TATÍNEK POSTARAT TAKY DOBŘEE...ALE S TOU STŘÍDAVOU PÉČÍ O DÍTĚ,JÁ VÁS SLEDUJI DÉLE,BYCH NESOUHLASILA...PŘIPADNE MI TA AKCE STŘÍDAVÁ PÉČE O DÍTĚ JAKO REAKCE OTCŮ,KTERÉ SE NEMOHOU VÍDAT SE SVÝMI DĚTMI...8-o VSADÍM KABÁT, KDYBY MĚLI TATÍNKOVÉ GARANCI, ŽE JIM MÁMY, PŮJČÍ´DÍTĚ ČASTĚJI NEŽ NA VÍKEND, TAK BY OD STŘÍDAVKY UPUSTILI A NECHALI DĚCKO U MÁMY A ..;-);-)

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

18. 6. 2011 22:22
Re: MŮJ NÁZOR

Děti se nepůjčují, nejsou majetek matek.

0 0
možnosti
M

milan166472

18. 6. 2011 21:48
Rasťo Vitáz

má být hrdinou?Nemá?Nemyslím ani tak,ani tak.Udělalo by to zřejmě 90% mužů.Přesto pokud bych dělil potřebnost matky či otce,vychýlil bych váhy směrem k matce.Ovšem je to má osobní zkušenost.Tvrdší ruka otce i skrýš v sukni mamky se po letech zůročily obě stejně.Takže v případě rozvodu, matka přednost ovšem s absolutním přístupem otce.I když nevím kolik z nás otců i matek to zvládne:-)[>-]

0 0
možnosti
A

AXor

18. 6. 2011 21:31
Respect

Rasto, ackoliv robe nebo Petovi Cihlarovi to prijde normalni, tak podle statistik a podle mych pozorovani to jeste normalni neni. Pred tremi lety jsme bojoval abych mohl vidt dceru na vikend, nyni bojuji pres pul roku abych mohl uplatnit stridavou peci. Zatim mohu potvrdit, ze 90% lidi z meho okoli mi stale opakuje, jestli mi to za to stoji, ze se na to nevyse.... A  podle statistik to opravdu dobre polovine muzu za to nestoji byt plnohodnotnym rodicem a plni roli vikendoveho zpestreni. Jsem rad, ze ti to take za to stoji a ze ses na to nevysr..... Respect

0 0
možnosti
PC

p_c

18. 6. 2011 21:35
Re: Respect

Pozor, ja to za uplne normalni teke nepovazuji, proto v clanku volim tuto formulaci : "Teoreticky Rasťo neudělal nic vyjímečného" . Důležité je to slovo "teoreticky". Normální by to ale mělo být..

0 0
možnosti
PC

p_c

18. 6. 2011 21:17
Pan Rasťo Vitez mi píše:

"Nikdy som sa za hrdinu nepokladal ...je to normálne a ludske...nepotrpím si nad skladaním klobukov...nemám to rád...Som obyčajný tatik...a bol by som velmi rád keby sa ako si to spomenul vo svojom blogu aby sa prestalo dávať navrch maminu...pred otvom...stále vravím dokázal by to každý tatík keby je v mojej situácii...pretože na vychovu netreba byť matkou na výchovu teba milovať....a venovať sa tomu malému človiečikovi 24 hodin...nechal som všetko..tak ..ako bolo minulosť právu..kamarátov...všetko som to sklbil do jedného volá sa Sofinka a konečne po dlhom dni plnom Vestovania..zaspinkala...a ešte raz dakujem ..za super článok...:)"

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

18. 6. 2011 20:47
...

A kdo by tedy podle Vás měl vyhrát Otce roku ?;-)

JInak souhlasím s tím, že starat se o dítě od malička je normální, ať je to máma nebo tátaR^

0 0
možnosti