Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pesan Pavel

26. 6. 2011 21:19
Jedendomov

Více informací k tomuto tématu na http://www.jedendomov.cz

0 0
možnosti

p_c

3. 8. 2011 11:36
Re: Jedendomov

uvádíte velmi neseriozí sdroj informaci, žalovaný několika lidmi pro pomluvu a provozováný potrestaným násiliníkem

0 0
možnosti

Krasavicee

25. 6. 2011 13:45
Vlastní selhání autora

a přitom stačilo:  dobře si vybrat mámu svých dětí, dát jí odpovídající respekt a postavení v rodině, chovat se k ní pozorně, občas ji vyslechnou či před dětmi pohladit,...  Frustrovaná přehlížená máma Vám těžko vychová zdravě sebevědomé děti.

A frustrovaná či přehlížená či dokonce týraná žena Vám jednoho dne uteče i s dětmi, že autore?

0 0
možnosti

otec78

20. 6. 2011 18:37
co dodat

Dobře, uděláme tedy ze 3 pěkných a velkých pokojů v domě 2 dětské pokojíčky a obývací pokoj, kde budeme sami přespávat. To přece není žádný problém. Děti mají pokojíček nově zařízen a odpovídá 3 dětem, které v něm bydlí.Pan Cihlář zapomněl na dcerku přítelkyně, která s námi bydlí samozřejmě také. Mají psací stůl pro 3 děti, mají krásnou postel pro 3 děti, ale hlavně jsou v pokoji šťastné. Hrají si spolu, spinkají spolu a mají mezi sebou krásný vztah. Nejstarší dcerka se s tátou připravuje do školy již celý rok a evidentně dobře, protože má samé jedničky. Za půl roku se nám má narodit dítě, které bude nejméně rok s námi v ložnici.

0 0
možnosti

Ludvajz123

20. 6. 2011 17:53
Soudkyne si vzdy neco vymysli...

Bohuzel autor ma naprostou pravdu - soudkyne u nas zariznou stridavku "z principu" a do oduvodneni si uz daji cokoliv. V mem pripade posudek umoznoval vsechny tri moznosti - sverit dite do pece matky, otce, nebo stridave. A hadejte co si vybarala soudkyne a socialka? No jasne - sverime dite matce. Oduvodneni? Pry je dite utleho veku. Tak je zajimave, ze soudni znalci, ktere si soudkyne vybrala nic takove v posudku neuvedli. Proste si vek jako zaminku VYMYSLELA, protoze podle posudku mohla rozhodnout jak chtela a zadne dalsi vyznamne skutecnosti proti stridave peci ci vyhradni peci otce v rukavu nemela. A prave proto je ta novela potreba, kvuli takovymhle soudkynim a pracovnicim OPD. Tam vam totiz reknou bezostysne do oci - kdyz se zeptate, proc navrhli dite sverit matce - TAKHLE SE TO PRECI DELALO VZDY... No comment. :-(

0 0
možnosti

honzahoff

20. 6. 2011 13:34
Škoda jen, že tu energii autor nezaměřil jinam...

Škoda, že autor tolik energie věnuje do řešení následků, nikoliv příčin. Kdyby raději udržel svoje manželství, tak se tady nemusel kasat, kolik dní v týdnu přebaluje dítě, kdo mu ho kojí a kolik právníků musel oběhat a zacálovat.

Dítě patří do úplné rodiny, nějaká střídavá péče je stejně efektivní jako vytahování očouzeného nábytku z hořící budovy. Sice to dost možná předejde větším škodám, ale ten nábytek už nebude nikdy v pohodě, stejně jako dítě z rozvrácené rodiny.

0 0
možnosti

p_c

20. 6. 2011 13:37
Re: Škoda jen, že tu energii autor nezaměřil jinam...

Pane, já tu nemluvím o sobě, ale o tisících jiných dětí. Pokud se žena chce rozvádět, nic ji v tm nezastaví. Ne vždy je na vinně rozvodu muž. ŽEna prostě někoho potká nebo ji muž přestane bavit a jde.

0 0
možnosti

petrph

20. 6. 2011 12:18
to jsme ale zase obloukem zpátky

Neboli,jak vlastně má soud poznat, že  by " střídavá péče by pro děti  byla vhodná"? Když to spolu navrhnou oba rodiče, fajn. Když matka požaduje dítě pro sebe a přinese si potvrzení od psychologa, nebo rovnou jako svědkyni zaujmutou znalkyni, těžko bude soud její stanovisko rozporovat. Ovšem stejně je plně v režii soudu aby posoudil podmínky střídavé péče pro dítě u obou partnerů.

Těžko požadovat, aby soud musel naopak střídavou péči povolovat automaticky,a až teprve po obtížném odvolání uvažoval přípustnost takových námitek   jako že partneři jsou na nože, rozvedený otec bydlí někde na ubytovně a své přítelkyně střídá častějc než košile...:-(

2 0
možnosti

p_c

20. 6. 2011 12:27
Re: to jsme ale zase obloukem zpátky

četl jste článek? Vyjadřujete se k něčemu zcela jinému. V případu pana Ruska probíhá něco, co je téměř střídavou péčí. Osvědčila to soudní znalkyně určená soudem. Ten střídavku navzdory doporučení psycholožky a sociálky zakázal. BEZ PROVÁDĚNÍ DALŠÍCH DŮKAZŮ! Nikdo tu nepožaduje automatickou střídavou péči. Sociálka samozřejmě poměru rodičů prověřuje a bydlel-li by pan Rusek pod mostem, nebyla by střídavka možná. Jste demagog :-)

0 0
možnosti

Gmur

20. 6. 2011 11:53
Stridava pece v zahranici

existuje minimalne. Zdaleka ani tech 10%, to je naprosta fantazie.

Stridava pece by nesmi zacit az po rozvodu ale pri prichodu deti na svet. KOlik ze ceskych muzu chodi an rodicovskou dovolenou?  Tak 2 procenta. Podle toho to vypada. Proste nezajem.

0 0
možnosti