Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RosieQQ

10. 9. 2011 2:04
chudák holka

Opět jednostranně napsaný článek plný polopravd a lží, jako všechny Cihlářovy články. Chudák holka, tímhle jí teda pan zmocněnec rozhodně nepomáhá....Kdyby se na to vykašlali s panem tatínkem už od začátku, nemuselo se to tak vyhrotit a holka by třeba dál vídala oba rodiče. Mám pocit, že tady vůbec nejde o pomoc dívce, ale o jakousi mstu a o to dokázat si, že na to mám. Když vidím, čeho všeho je pan Cihlář a za ním v závěsu na slovo poslouchající  tatínek (který je mimo jiné pravděpodobně bez vlastního názoru a nesvéprávný, když za něj v případu vše řeší zmocněnec) schopen, tak bych se myslím sama bála podat na některého z nich trestní oznámení ať už pro pomluvu, lži, šikanu nebo cokoliv jiného.

1 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 16:25
Zahnána na jiné stránky :)

jsem byla jako vždy, když vstoupín do diskusí k panu Cihláři. A tam na bluebordu se dozvídám zajímavé věci, respektive názory otců samých:

LM"Je správné, že je JF ve vazbě? Pochopitelně že se mezi námi pohybují skutečně nebezpečné osoby a šílenci všeho druhu, kteří by měli být pod zámkem. Na druhou stranu nutno říct, že když se někdo nedosatvuje k soudu a myslí si, že to vyřeší odvoláním soudce z funkce, pak se nemůže divit, když skončí ve vazbě. Jak mu pomoci? Vysvětlit mu, že tude cesta prostě nevede!

PC"pan .F na Vás plive treba špínu, ale pomáhat mu máte přesto proto, že on pomáhá jiným, a že máte společného nepřítele. Prostřednictvím pana Fialy tak pomáháte ostatním. Je to možná složité pochopit a ještě těžší realizovat...Chce to dost pokory a trochu splachovací povahu

Re PC reaguje:Vy si snad vážně myslíte, že jsem přijel na Babetě do Prahy a Fiala je král změkoule. Já mám být pokorný k někomu, kdo ani neví, co to slovo znamená? Fak dost dobrý.

LM

1 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 16:29
Re: Zahnána na jiné stránky :)

Kdo je pan PC a LM netuším, nicméně pánové si s klidem povídají o tom, že v jejich řadách (mezi otci) jsou nebezpeční šílenci všeho druhu, kteří by měli být pod zámkem. Jak poznamenal pan PC, chce to skutečně splachovací povahu.:-/

http://blueboard.cz/kniha/ih4964a7nex35aosbtkmbv8scna5br?strana=1

1 0
možnosti

rek007

27. 8. 2011 14:31
Čarovné rybí kostičce!

Kostičko, šetři síly a dech! Protože paní Fialová jsem já, ty, Krasavicee, IfčaX, bílá paní a mnohé další... A možná taky petrph!!;-D

Co by mě tedy zajímalo! To posílal p. Jedlička 1.000 Kč své manželce z její nemocenské?

2 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 15:05
Re: Čarovné rybí kostičce!

No vida, co za sebestřednou osobu to já  jsem. Hned u sebe zjednám nápravu.;-D Žila jsem v domění, že břímě fialové barvy nesu sama. Je to totiž barva vznešená, která náleří k čakře třetího oka a k lidem ducha vznešeného a osvíceného - jak jsem se kdyso dozvěděla na stránkách K 213, kde se k této barvě hlásili jako k barvě klubové. Fialu pak titulovali slovem Vůdce.;-D Docela mě to tenkrát pobavilo. Bohužel  mi při ta oslavná četba a oslovení zcela nesmyslně asociovalo jednoho pána, který už kdysi tenhle titul používal, pobýval "nevinně" v kriminále, vyžíval se v esoterice a chtěl spasit společnost.

Jinak ovšem ten spolek nijak zábavný není.

1 0
možnosti

echo.3.

27. 8. 2011 12:21
Kdo nevěří, ať se k soudu jde podívat

Dík autorovi za článek a zveřejňování této kauzy.

Snaha se cení, na provokace nedejte.

       :o)

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 9:27
Zajímalo by mě

jak věc byla ve skutečnosti.?????? Od Cihláře se nedozvíme nic.

Zatím mi z toho vyplývá, že paní Jedličková onemocněla a v době jejích hospitalizací se o dítě staral otec (ne padesátiletý ale spíše čtyřicetiletý). Toť normální. Byl tak ušlechtilý, že manželce do špitálu dával peníze na telefon. Mezitím . v době manželčiny nemoci !!!!!!!! si našel přítelkyní, s kterou bydlel (bydlí?). Po manželčině návratu z nemocnice ji chtěl definitivně odpinknout, bránil jí ve styku s dítětem, prosazoval, aby čas s dítětem trávila jen za přítomnosti jiných osob (jakých?) a nesměla si dceru brát na noc.Žena samozřejmě nechtěla o dítě přijít a přenechat ho maceše (Jedličkově přítelkyni) a proto se odehrává, to co se odehrává.

Anebo jak to vlastně bylo? Od paní Jedličkové jsem našla jediné - seriózní - vyjádření, že nechce případ medializovat, protože to jejich dceři škodí. Takže neběžela do Blesku, na rozdíl od různých Hodinů, Cihlářů a Fialů, kteří to dělají.

2 0
možnosti

p_c

27. 8. 2011 11:22
Re: Zajímalo by mě

Podle Vašich nenávistných příspěvků, kterýmy hojně plevelíte všechny diskuse pod mými články, které ani pořádně nečtete mi vyplývá, že jsme velmi ublížená, nešťastná a nenávistná osoba, účelově mne spojující s dalšími Vám nepohodlnými lidmi. Skutečnost interpretujete záměrně nepravdivě. Nebudu zde řešit osobní vztahy J a J. To není podstatné. To podstatné je, že zásahem sociálky přišla malá holka, která má a může mít oba rodiče, o tátu. Sociální odbor pochybll a dokonce lhal, toto je oficiálními šetřením prokázáno. Nyní vycbuje znovu, protože odmítá paradoxně chybu přiznat a prodlužuje stav psychického týrání dívky odtržením od rodiče. Toto je neomluvitelné

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 9:02
To jsme rádi, že jste nám sdělil

že nejste homosexuál;-D;-D;-D.

"K ženám navíc pociťuji i sexuální přitažlivost...... viz váš článek Muž může žena musí, či jak se ten pozérský paskvil jmenuje.

1 0
možnosti

p_c

27. 8. 2011 11:23
Re: To jsme rádi, že jste nám sdělil

Děkuji paní Fialová, že se Vám moje články líbí

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 8:54
Viz Cihlářův příspěvek níže...

Takže, pane Cihláři, nyní je panu Jedličkovi nějakých ČTAŘICETOSM??????Zdá se, že si tedy třicetiletá paní Jedličková nevzala - jak píšete v článku, padesátiletého muže se základním vzděláním, ale čtyřicátníka s nějakou profesí. Zcela běžné, ne? Vy prostě lžete a manipulujete kudy chodíte, jen abyste dosáhl svých cílů. Vaše výroky typu: "Možná je pan Jedlička nemocný se srdcem...." a jiné podobné, jsou vrchol hnusu. Buď je nemocný, nebo není. Prostě pánové kolem Vás jen provádějí manévry - vy sám s příjmem 10.000 ostatně také, abyste nedejbože nemuseli na dítě platit. To že sám jste x let po rozvodu bezdomovec je hanba všech hanb. Normální člověk, tak jako to dělají mladí, když se osamostatní od rodičů, (a jak to udělaly i moje děti) si pronajme byt a pacuje. Bezďáci nejsou. A vy jste jen ZMOCNÉNEC a aktivista a bezďák, co má záměrně neúspěšnou firmu. Když někdo neumí podnikat, jde obvykle DO ZAMĚSTNÁNÍ. Na tyto postupy byly ostatně návody na stránkách slavného Fialova sdružení.Hanba.

2 0
možnosti

čarovná rybí kostička

27. 8. 2011 8:59
Re: Viz Cihlářův příspěvek níže...

A nevykládejte pořád pohádky, že nemáte s Fialou nic společného. Jste jedna zakomplexovaná banda. Normálním mužům z vás musí být nanic. Ve sporech o děti se dějí křivdy oběma stranám. A vy pořád skuhráte nad ubohými "TATÍČKY" a neváháte dvouleté děti vystavovat takovému traumatu jako je pendlování s punglíkem. Když už ne větší dítě, tak batolákto potřebuje STABILITU a JISTOTU a vědět, kde je doma. Je mi z vás nanic, o děti vám vůbec nejde.

2 0
možnosti

Sid2007

26. 8. 2011 23:28
Diskriminace deti: Artur Snajdr: Matka se zase davi zvratky

Jako zaba na prameni a velika skodna v zivote nasi, jiz vice nez 20 let stare demokracie stale je DIKY KOMUNISMU oproti Zapadu 3 az 4-krat vice FEMINIZOVANA justice (celkove z neuveritelnych 72%, v tzv. opatrovnickych senatech pak de facto ze 100%) stale mari zlepsovani pomeru v nasi zemi, v techto pripadech trestuhodne pokracuje v nezakonne DISKRIMINACI statisicu deti (a jejich otcu a pribuznych z otcovy strany), nerespektuje NESTRANNOST v aplikaci zakona o ochrane deti i mezinarodni zavazky CR v teto oblasti.

Exkomunisticke soudkyne, ktere "strana a vlada" poverila "vykonem socialisticke spravedlnosti" svymi odbornymi a lidskymi kvalitami ZDALEKA neodpovidaji standardum na nezavisle soudce demokraticke zeme (clenske zeme EU atd.). KSC a rezim CSSR si je - stejne jako kadry v exekutivni statni moci (vlade) nebo legislative (poslanci FS CSSR) vybiral podle svych "hodnot", hlavne spolehlivosti. Obcane, partaje, zadejme OBNOVU SOUDCOVSKEHO STAVU. 

Ani Artur S. se jen tak nedocka prava ..

0 0
možnosti

Krasavicee

26. 8. 2011 23:26
0 0
možnosti

p_c

27. 8. 2011 5:33
Re: Chce to protestní hladovku, pane Cihláři! Jako pan Fiala!

Dobry den, paní Korbelová. Pan Jedlička už o podobných věcech uvažoval. O hladovce ale ne.

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

26. 8. 2011 22:52
Perzekuce otce není neobvyklá

Mnoho dalších případů najdete v příbězích našich čtenářů:

http://www.stridavka.cz/zkusenosti.html

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS