Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p_c

13. 9. 2011 5:50
rodina je základ

RODINU vnímáme především jako základní ekonomický nástroj prosperity státu. Chceme, aby byl přijatý Zákon o ochraně rodiny, který by byl kriteriem pro přijímané zákony, a jehož součástí bude posouzení každého zákona (podobně jako EIA), jak tento škodí či prospívá harmonické (prosperitní) RODINĚ. FAK ČRaSR

0 0
možnosti

Krasavicee

14. 9. 2011 7:47
Re: rodina je základ

"Chceme...."   Kdo chce?  Vy a pan Fiala?  Nebo Vy a šmoulové?  Co jste pro vytvoření své vlastní harmonické rodiny udělal Vy sám? Nebo Vy jste čekal až Vám harmonickou rodinu vytvoří stát? ;-)

0 0
možnosti

Krasavicee

8. 9. 2011 11:56
MISOGYNIE dle Wikipedie

Misogynie znamená nenávist k ženám. Pochazí z řečtiny misein (nenávist) a gyne (žena). Na druhé straně také existuje gynefobie - strach z žen.   V prvé řadě je misogynie osobní postoj k ženám, ať už otevřený nebo spíše skrývaný. Misogynii můžeme najít i v náboženství - fundamentalistický islám (Taliban), křesťanství (pálení čarodějnic), ale i ve filozofii (Nietzche) a v literatuře (Sade)

1 0
možnosti

čarovná rybí kostička

8. 9. 2011 8:26
Napsal jste spoustu hloupých článků na oslavu biologického

rodičovství, resp. biologického otcovství. Samo o sobě je na nic. Moje dcera resignovala na svoje vysokoškolské vzdělání, studuje druhou vysokou školu a začala pracovat v kojeňáku. Tam si to jděte zkusit, pane Cihláři. Tam se modlí, ne aby se biologičtí rodiče ZAČALI starat, ale aby NEPŘIŠLI, aby se dítě dostalo do adopce. Mnoho "

tatínků a maminek" ale tu jednu návštěvu v zákonné lhůtě vykoná a o dítě NEPŘIJDOU. To jsou zloději rodin pro děti. Až se budete alespoň týden s plným nasazením starat o ty nejubožejší z nejubožejších - mnohdy postižené, dementní, retardované, ale přesto cit potřebující děti, a budete chodit domů utahaný a ostintaný od šesti až osmi pacholat, které máte na starost, tak mudrujte.

Vy pozére, donesete se synkem do děcáku hračky, které nikdo nepotřebuje. Děláte to dobře, synek zároveň vidí, jak je to skvělé, mít tatínkaRv

3 0
možnosti

lesicatko

8. 9. 2011 15:46
Re: Napsal jste spoustu hloupých článků na oslavu biologického

Uplne zle -  celosvetovo adopcie klesajú a je snaha dostať deti po sanacii naspäť do biologických rodín a v čase, keď to nejde sú v náhradných, napr profesionalnych, kde nie je vyžadovaný súhlas biologického rodiča ale nepríde o rodičovské prava k nim. . Nasilu tlačiť adopcie je tuším syndrom Vodičkovej, vo svete to absolútne nebeží.  Preferuje sa biologicka rodina pokiaĺ to len ide.Mimochodom , další nezmysel čo tu davate - prečo by sa mal niekto starať o 6 -8  postihnutých detí ? Na jednotlivca sú max 3 na manželský par max 6 v profistarostlivosti, ak sú v rodine vlastné deti - o to menej.

Zase - nik zrejme netúži po extreme typu Vodičkovej, ktorá si ich nabrala veĺa  apotom tú vychovu nedotiahla.

Sorry, v ČR je zlý sstém a autor poukazuje spravne na iracionalnosti, ktoré cez socialky vyrába - že mu ide o striedavku je v tomto prípade jedno. Triafa spravne.

0 0
možnosti

čarovná rybí kostička

8. 9. 2011 8:12
Sociální pracovniCEEEEEE

To se to pěknně trefuje do žen, že pane misogyne? A ČÍM TO, že neexistují sociálnmí pracovníci  (jež by bylo možno za jejich pochybení trestat)? Jste neúspěšný podnikatel. Desettisíc mzdy byste měl od státu taky. Rekalifikujte se a jděte příkladem.

1 0
možnosti

Krasavicee

7. 9. 2011 11:15
MISOGYNY STERILIZOVAT?

Proč přivádět na svět děti, jejichž otec nenávidí jejich matku?

1 0
možnosti

p_c

7. 9. 2011 12:23
Re: MISOGYNY STERILIZOVAT?

dobrý den, o kom mluvíte? Týká se dotaz článku nebo na něho nějak volně navazuje?

0 0
možnosti

Krasavicee

7. 9. 2011 11:07
pan Cihlář je fanatický misogyn. Není i muslim?

8-o

1 0
možnosti

p_c

7. 9. 2011 12:24
Re: pan Cihlář je fanatický misogyn. Není i muslim?

posuzujete lidi podle náboženského vyznání? Jak to souvisí s tím, že psychické týrání dětí je závažná věc, která by se měla trestat?

0 0
možnosti

petrph

6. 9. 2011 15:02
a proč sociální úřad?

Úřad rozhoduje na základě informací které dostane.Jestliže jsou ty informace lživé, či podvržené, co on s tím může dělat? Takže možná nikoliv ten úřad, ale už třeba ty rodiče, kteří pomlouvají jeden druhého.Jestliže matka podala kdysi na otce falešné udané ohledně týrání dítěte, už měla být dávno sama před soudem, ve vězení a dítě se jí mělo odebrat automaticky...

2 0
možnosti

p_c

6. 9. 2011 15:06
Re: a proč sociální úřad?

Ale néé.. Sociálka provádí místní šetření. Ta Vinohradská v tom rozhodně ní nevinně. Proto již pro podjatost odvolali jednu tamní sociální pracovnici pro podjatost. Tu, která lhala soudu. Tato zpráva se stala pro soud důvodem k nařízení předběžného opatření na návrh matky. Ůřad na Vinohradech si nejen neopatřil informace sám, co ž je jho povinnost, ale ani nepřihlédl k těm, které už dávno měl, byly ve spise. Navíc, paní matka si na týrání nestěžovala, trestní oznámení podala až později, na základě zprávy ze sociálky. Sociálka pochybila mnohokrát, není to o tom, že by jí někdo dával špatné informace

0 0
možnosti

vodní želva

6. 9. 2011 14:27
Demagogie.

Jestliže někdo podá jakési oznámení, které nazve trestní oznámení (ve skutečnosti se jedná o podání), tak to vůbec neznamená, že dotyčný, či dotyční stanou před soudem. Dokonce je více pravděpodobné, že k žádnému soudu nedojde.

1 0
možnosti

p_c

6. 9. 2011 14:36
Re: Demagogie.

Přesto i takové známení, které učinila proti otci a jeho přítelkyni sama sociálka, na základě zpráv sociálky k soudu pak také matka, přesto jen na zálkadě těchto oznámení a nepodložených podezření, chcte-li, soud dívku otci sebral

0 0
možnosti

misaviki

6. 9. 2011 14:21
.

Jasně. Za všechno můžou ženy - sociální pracovnice.

1 0
možnosti

p_c

6. 9. 2011 14:25
Re: .

V případu ukradené holčičky figurují pouze ženy. Suralová, Mojžíšová, tajemnice Goláňová. Na magistrátě Třetinová

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS