Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p_c

14. 9. 2011 19:30
Televizní štáb v Brně

Dnes trávil čas v Brně pražský televizní štáb. Důvodem bylo natáčení rozsáhlejší reportáže o práci sociálních pracovnic z Brna Vinohrad. Některé osoby nenesly natáčení libě, na některé se dostane příště.

0 0
možnosti

Světlonoš

14. 9. 2011 10:47
ten nekdo

kdo nahlasil prispevky v teto diskuzi, i ten nekdo, kdo je smazal, by se mel stydet. Jista kraasaavice tu od zacatku provokuje, nadava muzum do mamanku, zakomplexovanych atd. Nazval jsem ji za jeji provokace sudokopytnici. Prispevek byl vyhodnocen jako vulgarni a byl cenzorem smazan. Pak nechapu proc nebyl smazan i prispevek kraaasaavice, kde mne nazvala volem. Asi dvoji metr. Co ale vubec nechapu je to, proc byl smazan prispevek Marcelluse uplne dole. Cenzore uved sve jmeno, rad bych si na tebe stezoval. Klidne vystoupim z anonymity a budu si stezovat pod svym pravym jmenem.

0 0
možnosti

Krasavicee

14. 9. 2011 10:53
Re: ten nekdo

jste misogyn a paranoidní k tomu  :-P

1 0
možnosti

Ludvajz123

14. 9. 2011 10:42
Socialni pracovnice...

Co si budem nalhavat - obecne je uroven socialnich pracovnic bidna. Praci vykonavaji s nechuti, zejmena pokud po nich nekdo neco chce. Na tech svych teplych zidlych zustanou ale az do duchodu. Vetsina z nich ma dost vlastnich problemu a myslenim uviznula nekde hluboko v minulosti. Na dotaz metodicky z magistratu, proc navrhuje OPD Praha 15 svereni ditete do vyhradni pece matky, kdyz jsou splneny vsechny podminky pro peci stridavou odpovedela zaslouzila pracovnice bezelstne ze pry "takhle se to prece vzdycky delavalo". No comment.

Bohuzel rada pracovnic nema ani potrebne vzdelani a ony i ty s tim vzdelanim to moc nevytrhnou. Schvalne jsem se byl podivat na dni otevrenych dveri jedne takove vyssi odborne skoly socialni. Potencionalni studentky (kluk tam byl jeden) vypadaly mdle a bez jakehokoliv zajmu o obor. Z jejich pristupu bylo zrejme ze vetsina se tam hlasi jen proto, ze nema sanci dostat se "normalni" VS, popripadne je donucena zamestnavatelem (proti sve vuli) si doplnit vzdelani.

0 0
možnosti

Krasavicee

14. 9. 2011 10:55
Re: Socialni pracovnice...

no to je hrůza - tak do toho!  Ukažte jim vlastním příkladem jak se tato práce má vykonávat!  Rady nikoho nepředělají, jen vlastní příklad vychovává!  Chlapy na sociálku!

1 0
možnosti

p_c

14. 9. 2011 8:29
článek není proti ženám, ale

ale v případě ukradené holčičky nefiguruje mezi úředníky jediný muž. Osobně znám i pár slušných sociálních pracovnic. Ty však na Vinohradech nepracují, nebo jsem se s nimi nesetkal

0 0
možnosti

Krasavicee

14. 9. 2011 8:46
Re: článek není proti ženám, ale

To je velká výzva!!!!!  Tak se obětujte Vy nebo pan Fiala nebo někdo z Vašich antiženských spolků!  Jděte na sociálku pracovat a ukažte těm feministkám jak se to má správně dělat!  Radami nikoho nevychováš, jen vlastní příklad táhne!!!

1 0
možnosti

Krasavicee

14. 9. 2011 7:57
MISOGYNIE dle Wikipedie

Misogynie znamená nenávist k ženám. Pochazí z řečtiny misein (nenávist) a gyne (žena). Na druhé straně také existuje gynefobie - strach z žen.   V prvé řadě je misogynie osobní postoj k ženám, ať už otevřený nebo spíše skrývaný. Misogynii můžeme najít i v náboženství - fundamentalistický islám (Taliban), křesťanství (pálení čarodějnic), ale i ve filozofii (Nietzche) a v literatuře (Sade)

1 0
možnosti

p_c

14. 9. 2011 8:30
Re: MISOGYNIE dle Wikipedie

nepleťe si nespokojenost s prací úřednic s nenávistí k ženám. Autor článku zcela jistě nemá k ženám negativní vztah

0 0
možnosti