Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

evon

13. 6. 2012 16:48
Cikáni se včlenit do společnosti

NIKDY NECHTĚLI A NIKDY CHTÍT NEBUDOU. Jejich podstatou života je svobodomyslné toulání, čorkaření, šizení bílých, tancování a vyhrávání na housličky. Jsou zvyklí na nepořádek a naprostá výjimka je, když některá cikánská rodina se dokáže z tohohle standardu vymanit. Jediným způsobem, jak s nimi vyžít, je STRIKTNĚ DODRŽOVAT VYMÁHÁNÍ POVINNOSTÍ A ZÁKONŮ ODE VŠECH STEJNĚ BEZ ROZDÍLU BARVY PLETI. Mimochodem, jak si mohou např. 2 mladí lidé, kteří nikdy vůbec nepracovali a kteří nemají ani základní vzdělání, pořizovat hned několik dětí?? Soudný člověk by si nepořídil žádné a radši hledal práci a dělal něco proto, aby nebyl takový outsider. Cikáni si pořídí kupu dětí PRÁVĚ PROTO, že pracovat nehodlají. a O TOM TO JE. Rv

4 0
možnosti

papaya.

13. 6. 2012 14:35
už víte ?? ano, modří už vědí !

Cihláři, ukázkový demagogu ..... Všechno jsou to blbosti, jak píšete - souhlasím. Ale blbosti ve vaší hlavě !! :-)

1 0
možnosti

kOBLICH

13. 6. 2012 14:53
Re: už víte ?? ano, modří už vědí !

Ještě, že jste se odkázal na "modré". Jinak bych ze začal bát, že tenhle příspěvek mohl zplodit slušný člověk...

0 0
možnosti

Alka1

13. 6. 2012 11:38
Nemůžeme žít vedle sebe a respektovat se

Právě pro jejich "kulturu a tradice", kam řadí právě čorkaření, epíčko a další kriminalitu, neboť základem jeich "kultury" je právě parazitickéh života na ostatní společnosti. Tady může mít úspěch jen přísné vyžadování zákonných povinností, trestání jejich porušení a nepodpora jejich množení!!

6 0
možnosti

Olinček

13. 6. 2012 9:50
Ale jsou i výjimky.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=K64jlGqMY3o            ((( A já věřím že s tehle generace vyrostou dobří lidé. Proč?  Protože mají od rodičů krásny příklad.)))

0 0
možnosti

Olinček

13. 6. 2012 9:21
Doporučují tohle video.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eI6ZhPgVhJ8       ((( Pani Sanková.  Zmocněnec není k ničemu. Buď zvláštní ministerstvo, nebo se problém bude kupit dál, řekla pro ParlamentníListy.cz.  A já mluvín né!!! Dost bylo podpory všelijakých institucí chránicích Romy, zákony v téhle zemi mají platit pro všechny stejně, to znamená když zdemolují byt tak náhrada škody a né další byt, Když jsem nazaměstnaný tak to neznamená dělat kolem sebe neuvěřitelný nepořádek, vždyť to je totální hnus jaké si kolem svojích domovů vytvoři prostředí, křičí my chceme pracovat ale nejsou schopní si kolem svojích domovů uklídit, chovali se tak jejich pradědové, dědové a budou se tak chovat další genetace. Co vyroste z lidí kteří neviděli v životě svoje rodiče pracovat? Dodržovat hygienické normy? Uklízet si po sobě? A Ghéta? Ty si udělali sami svojím chováním.

4 0
možnosti

Olinček

13. 6. 2012 9:34
Re: Doporučují tohle video.

http://www.youtube.com/watch?v=oxOSSwjGmu4&feature=related   ((( Jak se v budoucnosti bude chovat tahle generace dětí kteří v tom vyrůstají??? Romové přece nežili a ani nežijí na opuštěném ostrově aby nevěděli jak se žije ve 21 století.)))

0 0
možnosti