Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ať to čtu jak to čtu, pořád mi vrtá hlavou základní otázka. I kdyby byla paní Čáslavská Čachtická paní, měly by její zločiny nějakou souvislost s tím, že v sobě nachází důvody nemít ráda současného prezidenta Zemana, což se mimochodem přinachází veliké části národa...?

1 0
možnosti

K79a21r54e56l 82B49o92č28e68k

15. 1. 2014 20:07

Diskredituje? A kdo se diskredituje tím, že vám dovoluje psát podobné nechutné články? Paní vychovala vraha? Ale jděte..paní vychovala syna tak, jak uměla. Nezneužívala syna psychicky, netýrala ho a nedohnala ho k tomu, aby se z něj stal psychopat, který se stal vrahem, který vědomě naplánoval chladnokrevnou vraždu. Zabil otce, nemyslíte si, že tím dodnes trpí? Nezaslouží si vaše nálepky, zabil, ano, ale není to vrah. Nehoda se stane rychle, lidský život je tak křehký. Nevíme, nebyli jsme u toho, jak to proběhlo, víme jen, že to bylo zabití, ne vražda. Co se dá říct o vaší matce, že z vás vychovala takého nenávistného člověka?

Výchova není to jediné, co určuje život dětí, syn paní Č.

Cihláři, co vy jste za stvoření? Co vyroste z vašeho syna? Nevíte. Nikdo neví. Každý může dát to nejlepší a stejně to není stopro jistota, protože nehody se stávají. A lidi, kteří mají      skleněný domy, by neměli házet kamenama. Anglické přísloví.

3 0
možnosti
Foto

Když už píšete, co udělal ašpatně, zapomínáte na povinnost rodiče vést dítě k úctě k druhému rodiči. Není to jen v Desateru, ale také v Zákoně o rodině. Výchova k nenávisti k otci je to, co paní Č. zazlívám. To, že syn zabil otce, chtěně nebo nechtěně, je vedlejší. Bez oné matou vštípené nenávisti (a o tom nikdo nepochybuje), by syn na otce ruku nevztáhl

1 2
možnosti

Vy si vážně myslíte, že výchova (a k tomu jednoho z rodičů) je stoprocentně určující pro výslednou povahu člověka? To jste asi ve škole nedával pozor. Obvykle se v různých poměrech udává mix dědičnosti, prostředí, výchovy a jedinečných prvků té které osobnosti (ačkoli se všichni přou o poměry). Podle vaší logiky má miliony mrtvých na svědomí vlastně Klára Hitlerová, viďte. Pokud si tohle myslíte jako "rodič", jak zní vaše základní sebeprezentace na profilu, dočkáte se nejednoho překvapení.

6 0
možnosti
Foto

Jen klid, tenhle číman vychovává leda tak ten černej čtvereček, co má na fotce. A jestli se sociálka dočte něco z toho, co tady sepisuje, odeberou mu nejspíš i ten.

4 2
možnosti

Odložil, obdařený nesnesitelnou povahou a neschopností zvládat fakt, že už není hvězda, se ožralý navážel do přátel svého syna na diskotéce. Navážel se jinak do syna často. Podobné chování u něj bylo běžné. Flirtoval,machroval, prudil a urážel, nereagoval na vybídnutí, aby odešel, takže tentokrát došlo i na strkání. Ožrala upadl tak nešťastně, že zemřel.

Napsala bych, co si o vás myslím, ale za ty odebrané body, či íčka, mi to nestojí. Snad jen jak kdysi řekli Antonu Špelcovi: Jste skvrna.

8 3
možnosti
Foto

A proto poslal soud Martina do vězení.

1 2
možnosti

Já bych tu starou paní už nechal být. Byla výbornou gymnastkou, výborně za minulého  režimu reprezentovala Československou socialistickou republiku ve světě, své flexibilní schopnosti  uplatnila i po roce 1989, kdy učila pana prezidenta Havla jezdit na koloběžce po chodbách Pražského hradu. podporovala knížete v prohraných prezidentských  volbách a ví, že na hrad už se nedostane. To je psychicky velmi náročný život a to se prostě musí projevit, tak buďme tolerantní.

3 4
možnosti
Foto

Vy a pan Hodina byste dokázali naroubovat svou životní prohru i na téma zvýšeného výskytu špačků v loňském roce na moravských vinicích... :-)))

10 3
možnosti
Foto

A co trápí Vás pane Kroupo? Naše články? Musíte hrozně trpět, když jim nedokážete zabránit

4 8
možnosti

Také mi není jedno, jak se Zeman chová (neměl by se pořád tvářit tak důležitě, neomylně a nepostradatelně), ale jednou byl zvolen, tak by to měl každý respektovat (tedy i Čáslavská) a ne ho neustále urážet. K těm dvěma prezidentům před ním jsem měl daleko větší výhrady (ti ale Čáslavské nevadili, hlavně Havel, který velkoryse rozdával milosti svým kamarádům a kamarádkám), ale - co s tím nadělám?

3 1
možnosti
Foto

Tady byl také kdysi zvolen za prezidenta vrah a opilec, nějaký Klement Gottwald. Měli bychom si vážit i jeho, protože byl zvolen prezidentem...?

5 2
možnosti
Foto

Díky za tento článek. O zabití olympionika Josefa Odložila synem, který byl vychovávaný matkou Čáslavskou k tomu, aby otce nerespektoval, je více na stránce http://www.josef-odlozil.cz

5 7
možnosti

Nestačím zírat, jak máte hned jasnoRv Vy jste snad musel s nima žít v jedné domácnosti.

9 2
možnosti

Okamura ví, na co lidi slyší. Je nám dáno významným sportovcům připisovat vlastnosti, kterými možná zdaleka neoplývají. A Čáslavská je víc populární svým gestem vůči ruské sportovkyni, než svými medailemi - čímž její sportovní výkony nesnižuji, naopak je obdivuji. O to víc bych od ní, houževnaté sportovkyně, očekával, že k čestnosti a překonávání úskalí života bude vést i své děti. Nějak se nepovedlo. (Ale komu z nás se všechno povede). Pro jedny zůstane obdivovanou sportovkyní, pro druhé umetačkou cestiček pro svého, ne zrovna povedeného, synka.

4 0
možnosti
Foto

No... jsem dost otrlý, ale přesto jsem při čtení pociťoval lehkou nauseu z toho, co je schopen někdo vyplodit...

13 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS