Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle toho, co zatím vyšlo najevo, objektivně Baldwin čin zabití spáchal - usmrtil střelou z nabité pistole kameramanku. Subjektivně si ale zřejmě nepřipouštěl, že by zbraň byla nabitá, mýlil se a nejednal úmyslně, takže nemusí být odsouzený. Obecně ale také platí, že každý ví, že zbraň je potencielně nebezpečná a musí si uvědomovat zodpovědnost se zacházením s ní.

0 0
možnosti

Baldwin zabil(zastrelením) človeka, nepoznáte rozdiel medi vraždou a zabitím.

0 0
možnosti

I37v32a76n86a 94L73a36n84c48e

23. 10. 2021 13:06

Několik hodin předtím, než herec Alec Baldwin na natáčení filmu Rust v Novém Mexiku smrtelně postřelil kameramana pistolí, odešlo na protest proti pracovním podmínkám půl tuctu pracovníků štábu.

https://www.latimes.com/entertainment-arts/business/story/2021-10-22/alec-baldwin-rust-camera-crew-walked-off-set

0 0
možnosti
Foto

žádného kameramana nepostřelil

0 0
možnosti

Dnes mě pobavila informace, že zbrojíř byla mladá holka. Podala tedy kolt (předpokládám, že to byl kolt) Baldwinovi a řekla: Zbraň je prázdná./Gun is cold./ - Načež herec vystřelí a zabije kameramanku. Bacha na ženský! A prý zbraně pálily omylem i předtím. Otázka je, proč produkce nechávala pracovat v natáčení neschopné zbrojíře, zbrojířky. Byla sjetá nebo blázen? Spoluproducent je Jakl, možná je to jeho milenka?

0 1
možnosti
Foto

Nikoliv, Baldwinovi tu zbraň podal asistent režiséra.

0 0
možnosti

Tak to dopadne, když do westernu obsadí herce, který tam nepatří. Opravdovým westernovým hercům jako J. Wayne, G. Peck či Ch. Bronson by se to nemohlo stát.

0 3
možnosti

Pane Petre Cihlari. Herec Alek Baldwin zastrelil hlavní kameramanku Halynu Hutchinsovou, a zranil režiséra Joela Souzu,“

To je skutecnost, kterou nelze vymluvit. K cele vete je vsak nutno rici okolnosti teto tragedie. Je nutno vypatrat detaily teto tragedie. To vse bude ukazovat, jak velka ta tragedie byla.

Pro 64 leteho Baldwina to bude veta az do konce jeho zivota. Bude to tragedie celych rodin tech tri osob. Snad jen pridavky slov k tomu nejdulezitejsimu slovu "zastrelil" zmensi tu tragedii na minimum.

2 0
možnosti

To je legrační argumentace - plyne mi z ní, že člověk když chce , obhajuje cokoliv. Tvrdit, že Baldwin nikoho nezabil, protože nevěděl, že je ve zbrani ostrý náboj - jeden, dva?, je jako tvrdit, že nezabilo dítě, které nevědomky vystřelilo. Ale ve skutečnosti, fakticky, ano, měl zbraň, stiskl spoušť v domnění, že se nic nestane - ale stalo. Říká se tomu zabití z nedbalosti. Teoreticky si totiž mohl prohlédnout zbraň, ze které střílel, čím je nabita. I když, jak říká kaskadér Jakl, za zbraň odpovídá zbrojíř...A dále zatím nikoho nenapadlo, že tam mohl být Baldwinův záměr - prostě je šílený a udělal to. Tuhle eventualitu autor , protože se mu herec asi líbí, automaticky vylučuje, ale dokud nebude prokázán opak, může to být pravda. Taky to mohla být vražda - rafinovaná ovšem. Ale vyšetřovatelé by museli dokázat, že Baldwin měl záměr vraždit.

0 0
možnosti
Foto

Nebyla by to nedbalost a Jakl je producent

0 0
možnosti
Foto

Mrzí mě, čím si projde a čemu neuteče...Fascinuje mě, kolik lidí u toho bylo. A diskuzi stáčejjí k tomu, co je zásadou a co se nemá, zásadně nemá, to jistě ano, ačkoli nikdo u pokynu režie fyzicky ze zdejších nebyl. Podstata článku, že by bylo stran nějakych senzacechtivých médií jaksi víc v cajku vložit do titulků kouzelné slovní miniaturno: Nešťastnou náhodou...tragickým nedopatřením...nebo jinak, se místo tancování na Baldwinovi jako na trampolíně pro předvedení svych zbrojních vědomostí...naprosto jako podstata článku ztrácí. Nebo lépe řečeno...blbé titulky mají zastání v spravedlivých výkladech...jen si tak v té kůži zdejší muže představit, hmm?:)

2 2
možnosti
Foto

Proto jsme obdařeni rozumem, abychom dokázali z těchto událostí vyvodit nějaké závěry a přijmout taková opatření a postupy, aby se tyto tragédie neopakovaly.

To, jak tu spekulujeme jsou jen a jen naše názory vyplývající ze znalostí a zkušeností, které máme. I mě je herce Baldwina líto, stejně jako té zastřelené režisérky.

4 0
možnosti

J35a21n 66Z79i90e68g76l92e94r

22. 10. 2021 17:04

Alec Baldwin není v žádném případě vrahem. To, co se stalo, není jeho vina. Viníkem je rekvizitář, který měl zbraně na starosti.

5 0
možnosti
Foto

A nebyl to rekvizitář český? To by vysvětlovalo vše. ;-D

0 1
možnosti

J75a30n 74Z36i17e26g26l63e53r

22. 10. 2021 17:02

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS