Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p_c

10. 7. 2010 8:36
Příběh Kláry bude pokračovat

pročítám přáíspěvky a zjišťuji, že příběh Kláry bude pokračovat. Skutečně našla toho "pravého" a skutečně přišla ankonec k bytu. Autor

0 0
možnosti

Hroznej puberťák

10. 7. 2010 10:42
Re: Příběh Kláry bude pokračovat

To byl ten čtyřicetiletý deprivant hystericky se bojící o dekret na regulovaný nájem až takovou inspirací? ;-D

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

9. 7. 2010 14:57
taky si pár příkladů vybavím

....jak už tu zaznělo, život umí napsat zajímavé příběhy......

Nejrychlejší muž je ten, co prchá před vdavekchtivou ženou......:-)

0 0
možnosti

Semper_1

9. 7. 2010 1:38
Třicítky ? To nejlepší co je k mání !

Tyhle ženský  ještě zažili jako malé bolševika, mají zdravej fundus. A uměj - aspoń většinově- něco ukuchtit.

0 0
možnosti

motylek_02

9. 7. 2010 4:01
Re: Třicítky ? To nejlepší co je k mání !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

rek007

8. 7. 2010 7:13
achjo...

Proč z tohoto článku stříká na metr daleko pomstichtivost a uražená ješitnost?

Osobně si myslím, že pokud by Kláře šlo pouze o dítě, tak rozhodně vynechá svatbu! Teda pokud by se řídila vzorcem odkoukaného od rodičů!

Vždyť to bývá naopak, že lidé z neúplných rodin se snaží tu svoji udržet za každou cenu.

Nene, za chováním Kláry není žádný vzorec, jenom její rozhodnutí. Taky se tomu říká svobodná vůle...

0 0
možnosti

Astartoth

8. 7. 2010 8:39
Re: achjo...

Svatba je cestou k majetkovemu prilepseni, proto take bylo zmineno, ze je lepsi naivka, ktery nepozaduje predmanzelskou smlouvu (ktera napr. stanovuje, ze byt byl jeho a bude vzdy a za kazdych okolnosti jen a jeho).

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

7. 7. 2010 18:26
Trefný článek

R^

0 0
možnosti

Luisa

7. 7. 2010 19:57
Re: Trefný článek

;-D;-D;-D (střídavka zdraví střídavku, aneb chlapi sobě!)

0 0
možnosti

Vikina

7. 7. 2010 17:39
Nechápu,

proč Klára vzbudila tolik negativních ohlasů. Svým způsobem je pořád ještě lepší, než řada jiných "normálních" žen. A i když se u ženckých nedá vůbec počítat s ňákou vděčností, stejně mám pocit, že si bude toho konečně urvaného štěstí víc považovat. A konec konců, její skutečná povaha  se dá přece několika měsíčním vztahem otestovat, nebudou si ji přece brát hormóny nabití mladíčci, ale dospělí chlapi, vědomí si své ceny, né? Ti si snad nastaví svou laťku, přes kterou se Klára buď dostane nebo ne.

0 0
možnosti

Wendolene+

7. 7. 2010 18:58
Re: Nechápu,

Klara je lepsi nez rada normalnich zen? Ne vsechny zeny jsou nevdecne bestie, manipulatorky a potvory. Ale takovych Klar pribyva. Skutecna povaha se nepozna za par mesicu, na to je treba dele.

0 0
možnosti

garumna

7. 7. 2010 11:44
Takovych klar znam nekolik

Ale v clanku mi chybi to nejpodstatnejsi. Proc je Klara ve triceti sama. Kdyz se tak rozhlednu kolem sebe po svych osamelych tricetiletych kamaradkach, vzdycky vidim podobny scenar. Slecna si najde na vyskoke pritele, celou vysokou jsou nerozlucna dvojka, klape jim to i chvili po nastupu do pracovniho procesu. Slecna zacina myslet na svatbu a deti ( vzdyt uz spolu chodi od VS), muz najednou zjistuje ( zajimave, ze ve chvili, kdy se po nem chce nejaky zavazek do budoucna), ze je jaksi nevyboureny a odchazi. Slecna je sama a nejakou dobu ji to vyhovuje. Dokud nezacnou biologicke hodiny tikat. Muz si nachazi dvacitku se kterou deti jeste dlouho resit nebude. Neda mi to a podelim se o dva kuriozni rozchody, ktere se udaly v mem okoli. Pripad prvni,. Jenom co moje kamaradka oslavila dvaatricitku, rozhodl se jeji drahy, ze ji uz nemiluje ( nechapu sice, ze mu to nedoslo behem tech osmi let, co spolu byli, ale nest). Sam ovsem nezustal, nebot se hned nechal utesovat od zeny jen o dva roky mlads

0 0
možnosti

garumna

7. 7. 2010 11:45
Re: Takovych klar znam nekolik

Pripad prvni,. Jenom co moje kamaradka oslavila dvaatricitku, rozhodl se jeji drahy, ze ji uz nemiluje ( nechapu sice, ze mu to nedoslo behem tech osmi let, co spolu byli, ale nest). Sam ovsem nezustal, nebot se hned nechal utesovat od zeny jen o dva roky mladsi, nez matka jeho ted jiz expritelkyne. Pripad druhy. Dalsi slecne zjistili diabetes.A zatimco se slecna ucila zit s injekcemi inzulinu, premyslel jeji drahy, jak se ji po sesti letech elegantne zbavit. Vyresil to tak, ze ji sdelil, ze si musi najit zenu ktera bude mit zdrave deti. Mily hoch.

Tyto dva priklady jsem pouzila, abych vam ukazala, ze neni nic cernobile, a take , jak mohou koncit vztahy, o kterych by to ani treba nikdo nerekl. Pausalizovat a odsuzovat umi kazdy.

0 0
možnosti

Renatus Karmín

7. 7. 2010 11:07
Priority

Lidé holt chtějí od života trochu moc. Nejlépe všechno, i věci které se navzájem vylučují. Klidně na úkor někoho jiného, to je ten nejměnší problém. Ale i muži na "Last minute" mají své výhody. Seženete je docela lacino. Nabídka je už ale dost bídná, je potřeba značně slevit z nároků. Ženy co nakupovaly za plné ceny to už dost probraly. Zaplatily více, ale mají lepší kvalitu.

0 0
možnosti

Saša

7. 7. 2010 9:29
Také mám obavy,

jaké snachy nám synové přivedou.

Kluci z úplné rodiny jsou opravdu důvěřiví - myslí si, že každá žena je tak hodná jako maminka. Že okolní svět ukazuje opak, to nevnímají.

Taky se jim snažíme vysvětlit, že dívka, která vyrůstala než s matkou, eventuelně s matkou a řadou postupně se měnících "strýčků", není vhodná partie. Risiko, že bychom své případné vnuky ani neviděli, je u také dívky příliš vysoké. A i kdyby to ta dívka myslela upřímně, stejně není zvyklá na život v normální rodině a standardní dělbu rolí mezi mužem a ženou - ona to ze svého domova nezná a tak to těžko může udržovat v domácnosti vlastní.

Snažíme se klukům vštípit, že při výběru životní družky si mají prvořadě pečlivě ověřit, jaká je její matka a jaký je vzájemný vztah jejích rodičů i její vztah k otci. Pokud nemá dobrý vztah k vlastnímu tátovi a pokud její matka nemá dobrý vztah k jejímu otci, nelze očekávat, že ona sama bude mít trvale dobrý vztah k manželovi.

0 0
možnosti

Astartoth

7. 7. 2010 9:38
Re: Také mám obavy,

Ovsem a tu pracne overenou a proverenou pak nebude moci syn ani citit a bude se venovat praci/konickum/sportu/hospode vyjma stredy, kdy bude mit povinnost alespon jednou "vykonat" :-P

0 0
možnosti

Lafinta

7. 7. 2010 9:07
další

co se bojí žen.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS