Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

schipoola02

7. 7. 2010 7:54
Nemáte na ní adresu?

Chci taky dítě ... ;-D

0 0
možnosti
L

Luisa

7. 7. 2010 20:06
Re: Nemáte na ní adresu?

;-DR^ (konečně někdo normální ;-))

0 0
možnosti
MN

CrayXLP

7. 7. 2010 1:32
Fakt dobrý článek!

.. bych si za "kláru" substituoval "celou abecedu" dalších, povedených princezen v mém životě.. a jen s ohledem na jejich fázi "životního cyklu" nebyla otázka potomka tak žhavá.. ale jinak to naprosto přesně sedí.

jen si tak začínám pomalu uvědomovat, že čím dál častěji přemýšlím z obrácené pozice nad tím samým.. :)) ;-):-/

0 0
možnosti
MN

CrayXLP

7. 7. 2010 1:30
Fakt dobrý článek..!

0 0
možnosti
W

Wendolene+

6. 7. 2010 23:00
Vlastni zivot? Kdo vi. Nektere takove jsou,

jsou i horsi. Ovsem ne vsechny 30tky jsou muzum nebezpecne, ono to prichazi na zeny stridave, chteji deti, nechteji, chteji byt samy,chteji manzela... Jinak nesouhlas s stridavou peci, pro dite neni dobre byt prehazovano jako horka brambora, je lepsi mit jeden stabilni domov nez se porad stehovat. A nelibi se mi, ze si davate fotku s ditetem, kteremu date pasku pres oci. Kdyz vam vadi, aby bylo videt vase dite, tak si dejte fotku svoji, bez ditete.

0 0
možnosti

oldiess

6. 7. 2010 23:19
Re: Vlastni zivot? Kdo vi. Nektere takove jsou,

souhlasím s vámi, že to na ženy přichází střídavě, podobně jako na muže - pročež nás přeci jen trochu přibývá;-D tu pásku na očích taky nechápu, ale řekl bych, že ji tam autor náhodou nemá ale jsitě tím něco sleduje, třeba chce upozornit jak je světový, že chrání zájmy nezletilce a tedy jeho soukromí

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 7. 2010 22:16
jak podporuje spolecnost

samozivitelky?

Neco konkretniho,kdyz uz.

Jinak mate zrejme nazor, ze zeny jsou pekne ....., proto jste to psal,ne? Nebo je spravny proste dite nemit.

0 0
možnosti
W

Wendolene+

6. 7. 2010 23:01
Re: jak podporuje spolecnost

konkretne v Cesku jim stat vyplaci slusne vyzivne/socialni pridavky atd. Samozivitelky, ktere se nechaji zivit statem. Kdyz muz ma v peci dite a chodi do prace, samozrejme, ze neni samozivitel.

0 0
možnosti
MB

brlayz

6. 7. 2010 22:15
Vypočítavé potvory

Klára je vypočítavá potvora. Možná díky okolnostem, ovšem díky okolnostem, které si nejspíše zavinila sama. Je hezká, takže si mohla vybírat a hloupá taky není (podle článku). Mohla si už dávno někoho najít a možností měla nejspíš nepřeberně. Teď je v rejži - ne že by byla přímo v rejži, ale jelikož nejspíš nemá v životě žádný vlastní cíl, chce svou bezcílnost zaplácnout děckem. Fakt chudák chlap, který na ni narazí. Pár takových znám, ani jim nemusí být přes třicet ... (pro případné kritiky - jsem šťastně ve vztahu ):-)

0 0
možnosti
W

Wendolene+

6. 7. 2010 23:02
Re: Vypočítavé potvory

taky takove znam, jako naplast na bolistku, poridi si dite. Bohuzel v cizine je to mozne i bez otce a bez snatku, proste nakraceji do spermabanky a hura na umele oplodneni...

0 0
možnosti
MW

mysak_25

6. 7. 2010 21:36
...

Je dobre pri vyberu partnerky dbat na to,jak se je dotycna sama o sebe postarat.I kdyz mate penize,barbiny co cekaji ,ze je budete vsim zahnovat ponechte jinym. Je levnejsi si obcas poridit lehke devy.Vyjde to nastejno... Partnerku si neporizujte pri image,musi se libit Vam a na okoli se vykaslete...

 I kdyz mate penez nadbytek,nevykaslete se na svoji zenu jen proto,ze najdete mladsi a hezci... Nikdy nebudete mit dost a vzdycky to bude stejne.. Jde preci o zivotniho partnera a budovani zazemi a rodiny.. Nejsme nesmrtelni..

Neni to jednoduche,ale je to nejdulezitesi. Potomci co po vas zustanou,je to nejdulezitejsi co po vas zustane. Ostatni je vedlejsi...

I zena z neuplne rodiny muze byt plnohodnotna partnerka a matka...

Nekupujte si ji,penize vztah nevytvori.. kdyz ano,co kdyz pak nebudou? ;-)

0 0
možnosti
M

milanalois

6. 7. 2010 21:01
Holky bez otce nebrat.

Holka, co vyrůstala sama s matkou a bez otce, bude totéž opakovat se svým dítětem. Má takových odpozorovaný vzorec rodinného života.

Takovým je třeba se vyhýbat.

0 0
možnosti
BR

Stobka

6. 7. 2010 21:01
Konbečě bych se chtěla dozvědět,

v čem prý společnost nahrává osamělým matkám. Nevím, jaké máte představy o sociálních dávkách, ale jsou na osobu stejné, jestli se jedná o muže nebo ženu, pokud žena pracuje, často na přídavky ani nedosáhne. A výživné na děti u nás soudy určují naprosto směšné, když výdaje jsou mnohonásobně větší.

0 0
možnosti
G

Gmur

6. 7. 2010 22:17
Re: Konbečě bych se chtěla dozvědět,

mam naproato stejny nazor!!!!R^R^

Ale ono se fajn na zensky nadava.....

0 0
možnosti
F

Foton-x

6. 7. 2010 20:55
Přesně napsané

R^

0 0
možnosti