Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Quazi

31. 3. 2011 10:37
všechno se vám to vrátí, jen počkejte

Myslím si, že jsou velmi hloupí ti rodiče, co se o dítě tahají a nechávají své potomky vymáhat exekutory. Děcka vyrostou a sama pochopí, jak to bylo. Věřte, že vám toho exekutora osladí. A taky vám osladí to ponoukání proti druhému rodiči.

Matka, co štve děcko proti otci, je mrcha. Otec, co rve děcko matce násilím, je hlupák. To dětství je velmi krátké a je především dítěte, ne rodičů ani nikoho jiného. Za těch cca dvacet let, která utečou jak voda, budete mít vy všichni, nenávistní a blbí rodiče, vy psychopati, co se neumíte domluvit, akorát nas.anýho potomka, kterej vás oba pohřbí. Dobře vám tak.

0 0
možnosti
L

levicak

31. 3. 2011 10:40
Re: všechno se vám to vrátí, jen počkejte

Takže když matka nepujčuje a otec chce vidět potomka tak oba jsou špatní a oba dítě pohřbí. A když se srazí auta na křižovatce tak oba jsou na vině? 

0 0
možnosti
JM

referentka

31. 3. 2011 10:33
...a ještě něco...

spolužák syna žije po rozvodu rodičů s tatínkem...je už "velký" už je třeťák...po Vánocích, když byl u nás na dotaz co že mu přinesl Ježíšek, odpověděl "mně už táta nekupuje hračky od pěti let, už jsem prý na ně velký"...to, že u nás se vrhá na každou buchtu kterou upeču a chodí si spolu se synem pro pohlazení o tom se nebavím vůbec...to, že táta ho "vyhodí" před barák a nestará se, maximálně jednou za čtrnáct dnů jedou k babičce...nikdo mi nevymluví, že prostě k malým dětem patří máma....bohužel....

0 0
možnosti
LH

Mouchard revival

31. 3. 2011 10:36
Re: ...a ještě něco...

sousedka z vedlejšího domu má doma tři děti (3,5,9), věčně ožralá a šlape, o děti se nestará... nikdo mi nevymluví, že k malý dětem patří matka...

0 0
možnosti
JM

referentka

31. 3. 2011 10:13
...takyukřivdění tatínci by měli vylézt

z ulity a podívat se kolem...dole jsem jeden případ popsala a odpovědi se nedočkala, takže druhý - taťka movitý podnikatel-jedináček si pořídil holčičku s velmi šikovnou maminkou...posloužila jako inkubátor...ve věku šesti let - holčičky se dozvěděla od psychologa, že je neschopná výchovy dítěte, a dítě dostane tatínek...teď po čtyřech letech holka trpí syndromem zavrženého rodiče, matka ji neviděla dva roky...děcko nekomunikuje ani po telefonu, ani přes facebook, o osobním styku nemůže být ani řeč...holčička se před spolužačkama vyjadřuje o mamince jako "ta p.ča zase otravuje"...přitom tatínek - bohatý pan podnikatel SŠ se 150 kily, absolutně pasivní cokoliv dělat kromě práce...matka - normální VŠ, naučila holku vlastně všechny sportovní aktivity, ona byla ta, co jezdila na výlety a věnovala se jí...no a nakonec zjistila, že vlastně posloužila jako inkubátor psychopatickému manželovi....

0 0
možnosti
PC

p_c

31. 3. 2011 10:17
Re: ...takyukřivdění tatínci by měli vylézt

Nevím, co zde pořád řešíte. Život a osudu lidí jsou individuální a řešení je třeba hledat individuálně. To je to, o co nám jde. Aby se nestranilo v ničem ani ženám, ani mužům. Snad netvrdíte, že jsou všichni střídavkáři domácí násilníci, a že se děti mají vždy dávat ženám? Je to holý nesmysl, stejně tak, jako tvrdit že neexistuje chlap, který se úsilím o střídavku nemstí, nebo že nikdo ženy netýrá..

0 0
možnosti
S

skylark

31. 3. 2011 10:05
dejte už pokoj

Už toho mám plné zuby, jak se u takovýchle článkůl vždycky rozbrečí pár ukřivděných chlapů! Když vy chcete rovnoprávnost u přidělování dětí, tak taky ženě vynahraďte její roky vez příjmu a celkově snížený příjem kvůli mateřské, a pak taky nezapomeňte ve vztahu chodit na paragraf a podobně!! Začněte u sebe!! A přesvědčte sebe a ostatní pány šéfy, že rodiče jsou i muži, nejenom ženy!!! A mimochodem, když chlap o děti stojí, tak je v naší republice dostane ze 40 % !!! Takže mě nehorázně s.rou ty řeči "nemá šanci" "feminizovaná justice přiblblých bab" a podobně ..., jen projev ubožáctví a neschopnosti ..., ženy když si nabalí pitomce, tak skončí bez peněz a bez muže. Každý holt máme něco!

0 0
možnosti
PC

p_c

31. 3. 2011 10:14
Re: dejte už pokoj

Tak to by měla číst moje bývalá žena. Ta v tom chodí zcela jinak, než popisujete :-) Přišla ke mně před asi 8 lety s igelitkou, neměla nic. Bydlela v podnájmu. Teď má dům za 4 miliony, dluh na něm jen 2.5. Já přitom sám dům dlouho splácel a padly na to peníze moje i mých rodičů. Takový majetek prosím nabyla během mateřské dovolené, kdy i jezdila mým autem, platil jsem ji telefony a živil ji.. Víte, jak mi sebrala dům? Prostě mne vydíráním přes dítě vyhnala. Dělala mu zle tak, že plakal, kdykoliv jsem tam byl. Pak mne obvinila z domácího násilí a vyměnila zámky. Nikdy obvinění neprokázala, naopak sama se násilí dopustila a byla za to trestaná. Když jsem se dostal do velké ekonomické tísně, byl jsem donucem přijmout malé odstupné a dům nucen jí přenechat. A spotřebiče? Ty prostě jen prodala matce a od matky si je sama půjčila. Já teď žiju s dluhy, začal jsem z nuly, jetě posílám vysoké výživné 3800 Kč a ona mně 800Kč, má 3x vyšší plat než já a máme střídavku. Jaké jsou ty Vaše ženy? :-)

0 0
možnosti
L

levicak

31. 3. 2011 10:01
Přesně

Přesně.Stačí v 19:30 hod ve všech zprávách dát reportáž jak matce která nepředávala dítě to dítě bylo odebráno a dáno do trvalé péče otci.Od druhého dne nebude protřeba polovna opatrovnických soudců. Také je zvláštní že dítě jde  bez problémů s každým strejdou na zmrzku ale jak uvidí tatínka tak se počůrá. Čim to bude matky?

0 0
možnosti
TF

231

31. 3. 2011 10:18
Re: Přesně

To už mě také mockrát napadlo.

0 0
možnosti
TF

231

31. 3. 2011 9:33
A co místo exekuce dítěte

"sebrat" maminku? Pak by dítě také šlo k tatínkovi, ale ten špatný by byl stát (a to zjsití j dříve či později každý).

0 0
možnosti
PC

p_c

31. 3. 2011 9:43
Re: A co místo exekuce dítěte

O tatínky přichází ročně tisíce lidí. Mnoho otců raději vycouvá, ze života dětí úplně, aby ukončili stresování a křik, kterému jsem děti ze strany matky vystaveny. Nikdo se tím nezaobírá. A když chce tady otec dítě na pár dní, vyčerpá všechny možnosti, matka nedbá ničeho, tak je z toho halooo

0 0
možnosti
S

sabka

31. 3. 2011 9:33
no, nevím

mít dítě s člověkem jako je pan OH...Rv, to bych asi taky na střídavou péči nepřistoupila. Jinak nejsem proti, proč by měly mít děcka na krku jen ženské??? Jen ať si to pánové zkusí. Nechápu, proč ne? Život ženy - samoživitelky musí být děsný tak jako tak, tak proč si ho trošku neulehčit?

0 0
možnosti
PC

p_c

31. 3. 2011 9:41
Re: no, nevím

Proč byste na střídavou péči nepřistoupila s OH? TO zní, jako "Není mi sympatický, nemám ho ráda, potrestám ho". Copak Vy považujete dítě za svoje, abyste o něm takto uvažovala a rozhodovala? Co když by se rozhodl dítě nedávat on jí?

0 0
možnosti
JM

referentka

31. 3. 2011 9:32
...mně by nejvíc zajímal faktický zájem obou rodičů

ze svého okolí znám případ střídavné péče, dnes desetiletého klučiny...po týdnu...trvá tři roky...mezitím oba rodiče uzavřeli nová manželství a shodou okolností povili v odstupu snad měsíce nová miminka...no a najednou tatínkovi vůbec nevadí, když synek není týden u něho, ale u babičky od bývalé manželky, mamince nevadí, když synek je u babičky od tatínka...a dokonce jsem byla svědkem, kdy si "rodičové" vyříkávali u kohože tento týden synek bude, když  "minulý týden měl být u tebe, ale byl na škole v přírodě, tak si ho pěkně vezmeš tento týden  (jako za trest!!!!!)"...předtím se mohli pozabíjet, aby skončil synek v jejich péči....ono je to vše o lidech...:-/

0 0
možnosti
PC

p_c

31. 3. 2011 9:34
Re: ...mně by nejvíc zajímal faktický zájem obou rodičů

jasně, lidé i okolnosti se vyvíjejí. Čas, který ale díte ve střídavé péči nebo s oběma rodiči stráví, mu nikdo nevezme., K čemu ve Vámi zmiňovaném případě dochází je začátek společné péče. K tomu by to mělo směřovat. Dítě si to snaží samo vynutit..

0 0
možnosti
T

tomas77

31. 3. 2011 9:32
zažil jsem to

zažil jsem podobnou situaci asi před 12 lety a dost nerad na to vzpomínám , .. ta moc té státní mašinerie soudy, socialka, fod , psychlogové je strašná a otec v podstate hraje osamocen proti všem kteří dokonale systemově spolupracují a tlačí ho do nejakych rozhodnutí která jsou pak osvedčenými metodami intrpretována jako špatná, .. dnes je dcerám 22 a 19 let, vztah máme perfektní a tak všem tátům držím palce at jsou trpeliví a zvládnou to, ... ono se to dá ale musíte tomu obětovat svůj soukromý život, ..

0 0
možnosti
MK

littlemouse

31. 3. 2011 9:20
???

"ačkoliv nehrazení výživného, třeba na protest proti nepředávání dítěte,

jsou v řádu několika týdnů až měsíců trestány exekucí a vězením."  No nevím, kde pán tuhle informaci vzal. Znám několik případů, kdy otec neplatí alimenty a exekuce a hrozba vězení nikde. Po několika letech. Kéž by náš soudní systém fungoval tak rychle, jak pán píše...;-€

0 0
možnosti
PC

p_c

31. 3. 2011 9:31
Re: ???

Pokud se někdo jen zpozdí s hrazením výživného nebo ho nehradí zcela, je to ihned důvod pro nařízení exekuce, která je snadno realizovatelná. Neplacení výživného 4 měsíce je už trestným činem zanedbání povinné výživy, kvůli kterému praskají naše věznice ve švech. Tento zákone je přežitek ze socialismu a ve světě téměř nemá obdoby. Pokud budete chtít bližší informace, napište. Exekuci jsem čelil kvli tomu, že jsem zaplatil o 2 mesíce výživné později. V dobe rozhodnutí soudu již žena na účtě peníze sice 10 nebo 14 dní měla, ale nemá povinnost to soudu říkat. Takže i když byla exekuce zastavena, musím hradít velmi vysoké výlohy za exekutora, který mi jen napsal 2 dopisy a chamtivou advokátku, která ve Wordu zkopirovala jeden dopis a přiložila dokumenty, které jí žena přinesla. Myslíte, že bych psal o něčem, co neznám? Pokud nedokážete z muže výživné vymoci, je problém jinde.

0 0
možnosti