Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

p_c

30. 3. 2011 22:25
Děkuji za článek

Děkuji za povzbudivé vzkazy a Vaše příběhy, které přicházejí na můj email. Buďte ujištěni, že mi fanatický odpor a kritiky mnohých zdejších diskutérek nevadí a utvrzují mne ve správnosti mého úsilí o zlepšení ochrany práv dětí v České republice. Vážím si rozumných žen, které svým bývalým parnerům v kontaktu s dětmi nebrání. Odsuzuji rodiče, většinou bohužel muže, kteří o svoje děti nemají zájem. O mnoho tak přicházejí nejen jejich děti, ale tito muži samotní.

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

30. 3. 2011 22:26
Re: Děkuji za článek

R^

0 0
možnosti
D

dasa0302

30. 3. 2011 22:25
Dala jsem Vám karmu, ale......

Prosím Vás, vezměte jako fakt, že ono to nikdy nebude spravedlivě děleno mezi matky a otce.

Už proto ne, že malé děti se bez maminky neobejdou a potřebují mít domov u ní. Samozřejmě tohle neplatí stoprocentně a protipříklady se najdou.

Nicméně u dvou normálních rozvedených lidí dítě samo nepoloží na váhu stejné závaží. Berte to klidně, stejně jako my bereme klidně těhotenství, porody a risk, že při volbě špatného partnera budeme nakonec na dítě samy a kolikrát se alimentů domáháme přes soudy.

Sama jsem kdysi v diskusi hájila a dodnes hájím názor, že úplná rodina je důležitá a bez otce dítě sice vyroste, ale blbě. Nicméně pokud budete obecně a zásadně tvrdit, že se dítě má dělit mezi rodiče spravedlivě, tak to odnese to dítě.

Souhlasím s Vámi ovšem v tom, že dotyčná matka, o které byl zmíněný pořad, je huska obecná, které na dítěti moc nesejde.

0 0
možnosti
U

UltimateBoss

30. 3. 2011 22:31
Re: Dala jsem Vám karmu, ale......

Jsem toho názoru, že dítě potřebuje oba rodiče, a styk s otcem jedenkrát za čtrnáct dní, jak u nás bývá zvykem, je naprosto nedostačující. A pak je tu samozřejmě ten problém, že někteřým otcům je upíráno i toto minimum.

0 0
možnosti
S

skylark

30. 3. 2011 22:17
...

No vy dva jste se hledali :-). Víte, mě až tam moc nebaví se bavit s fanatiky, protože předkládat vm jakékoliv argumenty a čísla je zcela zbytečné. Fanatici je nevidí, přehlížejí.  Mají jen svou pravdu, takže asi tak ..., naštěstí vaši sektu již většina lidí prohlídla ..., sbohem, jdu se bavit se svým mužem aby byl šťastný :-)

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

30. 3. 2011 22:18
Re: ...

No, když k tomu, co vás vlastně nebaví, napíšete asi 158 příspěvků, aby to váš muž vůbec zvládnul, když se s ním budete "bavit". :-)

0 0
možnosti
S

skylark

30. 3. 2011 22:06
fanatici ze střídavky

Jsou to opravdu pomatenci pánové ze střídavky!! ..., Už je beru jako nějakou sektu .. moc bych se  nedivila, kdyby si to tam tatínkové rozdávali ;-D;-D, nejhorší na tom je, že už mají i plakáty u silnic ..., možná by se mohla sformovat i nějaká rozumná skupina mužů, kteří vidí, že ženy z větší části živí děti a mají i některé další nevýhody spojené s mateřstvím (ne jak píše p_c  - nezasloužené výhody a protekce) a kteří prostě jen chtějí nastolit větší rovnoprávnost ve prospěch dítěte. ;-D;-D

0 0
možnosti
PC

p_c

30. 3. 2011 22:11
Re: fanatici ze střídavky

Co je v tomto příspěvku konkrétního, konstruktivního a týkajícího se článku?

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

30. 3. 2011 21:41
Co dál?

Rodič, který nepředává dítě druhému rodiči, má být podle zákona potrestán. Zároveň má být – též v souladu se zákonem - dítě svěřeno do péče druhého rodiče. Střídavka opravdu není pro všechny - není pro ty, kdo si chtějí dítě uzurpovat jen pro sebe, manipulují ho a popouzejí ho proti druhému rodiči.

http://www.stridavka.cz/ivana-jiresova-zlocin-a-trest.html

0 0
možnosti
S

skylark

30. 3. 2011 21:44
Re: Co dál?

Jděte už do háje .... jste s tou stridavkou trapní, sleduju celou tu vaší kampaň a je jenom oprávech, nikde se nemluví také o vašich povinnostech! Když střídavka, tka povinná!!!  Ne jen, když si muž vzpomene, že je najednou sám, protože ho nechala milenka ..., tak potřebuje od mladé dcery vyprat ponožky!

0 0
možnosti
JP

lekaj

30. 3. 2011 21:36
zaklad je

Si dobre vybrat manzela/manzelku. Od toho se odviji vse. A celkove rodice, kteri nejsou schopni se rozumne dohodnout bez soudu o peci o dite jsou podle mne divni.

Zaplatpanbuh tyto veci neresim, protoze jsme s manzelkou v pohode. A zakladem je ze zena nesmi byt presprilis emancipovana a muz nesmi byt karierista. Jakmile se sejdou nektere z techto rizikovych faktoru nedejboze se jeste zkombinuji odnese to vzdy dite nakonec. Protoze oba faktory (karierismus/prilisna emancipace) jsou znamky dusevni nerovnovahy rodicu a jejich potencial k sobectvi.

0 0
možnosti
PC

p_c

30. 3. 2011 21:46
Re: zaklad je

ja si taky myslel, že jsem vybral dobře. Vybíral jsem i srdcem, i rozumem. Jenže lidé se mohou měnit i zmýlit v odhadu.. Jenže pak co s tím, když je dítě? nedá se nad tím jen mávnout rukou.. Dítě za to nemůže.. Potřebuje péči obou. Zvlášť, když k oběma rodičům má pěkný vztah.. Pak nezbývý, než se domluvit. A když to nejde, musí podle mého názoru soud střídavou péči nařídit. Čím dřív, tím líp, než se situace více vyhrotí

0 0
možnosti
L

lokutus

30. 3. 2011 21:34
Probůh

Obhajovat takhle blbý způsob řešení sporů o dítě, to chce hodně vyšinutou mysl. Exekuce dítěte je neuvěřitelná hovadina a tvrdit o otci, který si ji vynutil, že je morálně vyspělejší, je jako říkat výkalu čokoláda.

Otec dosáhl jediného - dcera bude mít trauma, vypěstuje si k němu averzi a jednou mu to vrátí i s úroky.

Tohle se dalo řešit soudním příkazem, finančním trestem apod. Rvát dítě násilím matce z ruky, údajně v jeho vlastním zájmu, to může vymyslet jen zamindrákovaný chlap. A hájit to jakbysmet.

Jako manžel, jehož žena má se svým bývalým střídavou péči, i jako zastánce střídavé péče, říkám, že se mi chce z tohoto hnutí zamindrákovaných "tatínků" zvracet.

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

30. 3. 2011 21:35
Re: Probůh

R^

0 0
možnosti
BP

Bílá paní

30. 3. 2011 21:26
Největší trauma si z toho odnesla

ta malá holčička, která ani nevěděla, co má vlastně dělat. Podle mě v tomto případě nepochybila jen matka (a soudy, jak uvádíte) , ale i otec, který si (v jejím zájmu?) vynutil styk s dcerou tímto způsobem.

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

30. 3. 2011 21:26
Re: Největší trauma si z toho odnesla

R^R^R^

0 0
možnosti
DT

dilinja

30. 3. 2011 21:10
hmmm

ticho máslo :-)

0 0
možnosti
DT

dilinja

30. 3. 2011 21:09
......

ticho máslo :-)

0 0
možnosti