Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NN

akazu

1. 7. 2011 14:12
Re: "Vole, nežeň se!"

Jistě sdružení K213 není úplně ideální, ale přesto se jedná o organizaci s nejrychlejší reakcí umožňující se efektivně bránit. Bohužel nemohu sehnat informace na které odkazujete i v dalších příspěvcích, konkrétně patřičný díl Občanského juda abych se k nim vyjádřil, ale jsou - li informace pravdivé, je to minimálně na zamyšlení.

0 0
možnosti
K

Krasavicee

1. 7. 2011 11:25
http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=585

... Pane Jiří, kam vede nenávist ženy se kterou jste šel životem, miloval jste ji ? Ona vás nechá zabít, klidně před Vánocemi. Mohla by dceři dát pěkný dárek a ještě říct, vidíš tatínek ti stejně nic nedal ani po stromeček.

Pane Jiří, situace je ale velmi hrůzná, musím se skrývat nemohu do města ,,dobrých přátel" jak jsem o Třebíči kdesi četl. Jak se mám s dcerou příští čtvrtek sejít ? Už tam policie nepřijede, tím jsem si skoro jist. Tedy přijede možná až na ,,ohledání".

Pane Jiři, Vy jste odvážný člověk, který se ničeho nezalekne. A to nejenom v mých očích. (mimochodem můj zaměstnavatel mi vzkázal, ať do služby nechodím, protože nechce, aby mě oddělali tam)

Pane Jiří, volám o pomoc, Vy mě jistě slyšíte, co dál ? Mám velký strach, ale vzdát se nechci, pomoc ale potřebuji. ....

1 0
možnosti
K

Krasavicee

1. 7. 2011 10:55
Vzor pana Cihláře

http://www.lidovkyy.cz  "Otcové bojují proti advokátce feministek":

Pan Fiala se ale domnívá, že jsou všichni zaujatí. Když v případu rozhoduje žena, tak jako žena nemůže být objektivní. Když rozhoduje muž, tak má intimní poměr s paní Fialovou. Na vedoucí skautského tábora, kde byl syn o prázdninách, podal pan Fiala trestní oznámení pro únos, na právničku paní Fialové podal stížnost na advokátní komoru, na péči o děti mnoho stížností k nadřízeným orgánům, na soudce, kteří mají případy na starosty, rovněž, na policii, jakbysmet, přestupkový odbor je rovněž podjatý od referenta až k vedoucí.

1 0
možnosti
PC

p_c

2. 7. 2011 7:45
Re: Vzor pana Cihláře

V případě Lenky Pavlové mělo k213 naprostou pravdu. Byla na úřadě kozlem v zahradě, což se nakonec prokázalo, když úřad rozvrátila. Nazývat pana Fialu mým vzorem není správné, protože to není pravdivé. Nicméně ho uznávám, má jasný pohled na věc a stojí s za svým názorem. Nechápu, jak to souvisí s článkem. Stejně, jako pan Fiala jsem upozornil na šlendrián úředníků. To Vám vadí? Zastáváte se jich?

0 0
možnosti
K

Krasavicee

1. 7. 2011 10:53
Vzor pana Cihláře

http://www.lidovky.cz

Pro sousedy má opět neznámý pachatel jiné označení. Na dveře jim totiž stříká opakovaně kosočtverce. Rovněž v okolí bytu a pracoviště paní Martiny vylepuje velmi vulgární inzeráty nabízející sexuální služby. Nezapomene samozřejmě připojit číslo jejího mobilního telefonu. Jenže divné plakátky opět od neznámého pachatele se objevovaly i v domě, na autobusové zastávce a na dveřích manželské poradny, kterou Fialovi navštěvovali.

Mgr. Radka FLEISCHMANNOVÁ, vedoucí občansko-správního a kontrolního odboru MČ Praha 9

Na našem úřadě bylo zpracováno a ukončeno celkem deset případů porušování občanského soužití ve smyslu přestupkového zákona a potom přestupky na úseku majetku, potom různé schválnosti, různé osobní útoky, napadání, slovní napadání. Dokonce je sám o tom i přesvědčen, že v mnoha případech vlastně je ubližováno jemu a nedá se mu to vysvětlit.

1 0
možnosti
K

Krasavicee

1. 7. 2011 10:52
Vzor pana Cihláře

http://www.lidovky.cz    "Ing. Jiří FIALA, bývalý manžel: Napadený jsem já a nikoliv manželka, to především tedy, nikoliv manželkou, ale tou její tupou rodinou, tupým otcem a tupým bratrem. Petra ČERNÁ, redaktorka: Slovo "tupá" má pan Fiala asi v oblibě. Velmi často se totiž objevuje na štítcích, které neznámý pachatel lepí paní Martině na dveře bytu a na poštovní schránku.

Ing. Jiří FIALA, bývalý manžel: Manželce jsem žádné hanlivé označení nevylepoval.

Petra ČERNÁ, redaktorka: Vy jste natočen na videokameře.

Ing. Jiří FIALA, bývalý manžel: Ať mi to ukáže, to chci vidět.

Petra ČERNÁ, redaktorka: Já myslím, že se na to můžete podívat v televizi, bude to tam ukázáno."

1 0
možnosti
K

Krasavicee

1. 7. 2011 10:50
www.lidovky.cz

"Petra ČERNÁ, redaktorka: Je normální, že jdete do třídy na třídní schůzku a nesete si s sebou v hrsti pepř a vysypete ho pak své bývalé exmanželce do očí, je to normální?

Ing. Jiří FIALA, bývalý manžel: Já jsem jí žádný pepř do očí nevysypal.

Petra ČERNÁ, redaktorka: Ale na to jsou svědci. Je tam řada lidí.

Ing. Jiří FIALA, bývalý manžel: Já s nimi chci mluvit.

Petra ČERNÁ, redaktorka: Ale vždyť je tam celá třída lidí.."

1 0
možnosti
SOH

Scarlett O Hara

30. 6. 2011 16:40
sociálka Brno - Vinohrady je děs běs již řadu let

:-/RvRvRvRv

0 0
možnosti
C

cojanato

30. 6. 2011 22:16
Re: sociálka Brno - Vinohrady je děs běs již řadu let

A ve Vinohradech nejen sociálka.Rv:-/....

Už přes 20 let pod patronací bývalých StBáků, jejich příbuzných a spolupracovníků .

0 0
možnosti
VB

velky bratr

30. 6. 2011 12:09
Vsichni skonci v prevychove

System se prubezne absolutizuje a tohle je v zasade priprava na lepsi zitrky, kdy budou deti nespolehlivym osobam rovnou odebirany a dany k prevychove. Novinar se toho nechyti, protoze nesmi, on to v zasade musi podporovat, jinak nedostane zaplaceno.

0 0
možnosti
C

cojanato

30. 6. 2011 0:07
0 0
možnosti
R

rek007

30. 6. 2011 6:07
Re: Nenapadejte zbytečně autora a zamyslete se !.....

Když už nic jiného, tak p. Fiala je klasický případ člověka, kterého živí stát (ať ve vazbě nebo mimo vazbu)! Na jeho živobytí platí všichni poplatníci! A v invalidím nebo starobním důchodu není, že?

Takže hlady nezemře, díky Bohu! S hladovkou už přestal...

1 0
možnosti