Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

29. 6. 2011 22:44
Pan Cihlář = Fiala II

Tak kverulantovi, uzurpátorovi a fanatikovi Fialovi děti dospěly a už jim nemůže dělat ze života peklo (no dělá jim ho dál, ale přece už si ho hoši mohou třebas taky podat, kdyby mámu nebo dědu napadl jako v minulosti tolikrát..).

A hleďme, máme tu jeho následovatele, pana Cihláře. Kolik je vašim chudákům dětem, abych si dovedla udělat představu, kolik let budou trpět vaší "péčí", než jim dáte pokoj..

To je mi snad milejší táta, který o děti nedbá a neplatí na ně, je to sice strašné, ale jednou dané a rodina má nějakou jistotu, i když táta jim schází. Ale mít za tatínka bojovníka za otcovská práva, no to je pro děti danajský dar.

Je to šikana a stalkink, skrývaný za krásná slova.

1 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

29. 6. 2011 22:58
Re: Pan Cihlář = Fiala II

Potřebujeme aspoň tak 1000 dalších Fialů, aby děti přestaly ztrácet otce.

0 0
možnosti
AH

alexx1979

29. 6. 2011 16:39
chce se mi

doslova zvracet a krev se mi vaří!! Bezmoc proti úřední šikaně mě sráží na kolena a ptám se - jak se bránit??

0 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 18:46
Re: chce se mi

přestat si to nechat líbit. Sakra, ti lidi jsou placení z našich daní!

0 0
možnosti
MS

kerim003

29. 6. 2011 15:45
mam podobnou zkusenost z Prahy 6

socialni pracovnice naprosto odmitali se mnou jako s otcem komunikovat dokonce si me nikdy ani nepozvali s detma aby se presvedcili jak se deti se mnou chovaji a kdyz jsem si to vynutil a meli jsme takovou schuzku domluvenou informovali manzelku a ta uz tam na nas cekala. Dalsi problemy vytvarela pani Mgr Cacka-Pavlikova ktera zastupovala manzelku a zrejme ji slibila ze ze me sedrou kuzi - malem se jim to povedlo ale nakonec preci jen vse dopadlo dobre z casti proto ze pani magistra prestala manzelku zastupova ale hlavne diky pomoci zdruzeni K213, nicmene pokud by jste nekdo mel nejake zkusenosti s pani magistrou muzete se ozvat na adresu - kerim003@seznam.cz

0 0
možnosti
MF

kecálek_český

29. 6. 2011 11:27
.

to to nejde dát k soudu? :-(

když si představím, že mně by někdo tohle provedl, tak bych ho asi rozkousnul vejpůl :-/

0 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 11:36
Re: .

K jakému soudu myslíte? tretní oznámení na pana Jedličku, jho přítelkyni i zmocněnce byly všechny zastaveny. Nejednalo se dokonce ani o přestupky. Probíhá dál opatrovnický spor a čeká se na vypracování dalších znaleckých posudků a následné nařízení jednání. Soudkyně zamítla otci několik návrhů předběžných opatření na rozšíření styku. K tomu poslednímu se ani nevyhádřila sociálka, ačkoliv o to byla zmocněncem žádána. Údajně proto, že se je soud na nic neptal. ZAjímavé, že matce napsali doporučující zprávu okamžitě i na její žádost. Zde je ale situace tak vážná, že by sociálka měla konat automaticky sama a k soudu dát jako opatrovník svůj návrhr. Pokud jde o chování sociálky, právník připravuje podklady pro trestní oznámení. Nejsem právník, ale půjde o pozměňování listin, nadržování, nějaké zanedbání a zneužití pravomoci. Pak bude pan Jedlička také žádat odškodné a omluvu v občanskoprávním sporu. Tyto věci mají čas, promlčecí lhůty jsou zde v řádu let.

0 0
možnosti
PN

petr novak9987

29. 6. 2011 10:26
Autor clanku

Petr Cihlar je clovek ktery se nesmirne angazuje proti systemu jako takovemu. Citi se byt povinnen vse okomentovat a opravit a tam kde mu to nehraje do karet, tam lze a manipuluje. Na jednu stranu tvrdi, jak stat okrada zivnostniky a jak je tezke vydelat penize, na druhou jak financne zajistuje bez problemu sveho syna na ktereho jeho matka uplne kasle. To pak cele popre tim, ze se handrkuje o zvyseni vyzivneho radove ve stokorunach. Je to ukazkovy priklad malicheronsi a omezenosti v kombinaci sesoudnosti. Vyzivne prece plati na syna, ketero tak miluje...

1 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 10:38
Re: Autor clanku

Ano, jsem člověk mnoha chyb. Psaním se ventiluji. Meni to něco na pripadu a pochybení rady sociálních pracovnic, jak jsem o tom přesvědčen?

0 0
možnosti
SL

samlos

29. 6. 2011 10:26
chyby

Pravidlo lékařů je, že je lepší vézt do nemocnice třikrát zaražený prdy, než jednou zanedbat apendix. Sociálka má obdobný úzus, radši se třikrát splést, než jednou udělat něco dobře.

0 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 11:21
Re: chyby

Tady šlo o něco jiného. Sociálka brzy zjistila, že šlápla vedle. Bohužel od té doby neudělala nic, co by se fakticky promítlo do obnovení kontaktu Lady s otcem

0 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 10:02
Prostor pro vyjádření sociálky

Pokud se k tomuto článku oficiálně vyjádří UMČ Brno Vinohrady nebo Magistrát města Brna, uveřejním zde jejich vyjádření v plném znění.

0 0
možnosti
P

Plakatos

29. 6. 2011 9:44
Řeknu to naplno ...

... mám silný dojem že autor článku lže jako když tiskne a kde nelže tak manipuluje.

Pravda je taková, že onen hodný tatínek a manžel  léta  mlátil a terorizoval  a vydíral manželku tak dlouho až od něho i s dítětem  utekla. O tom jak se choval k ženě a dítěti ví své celý panelák kde jedlička tále bydlí !!!!!

Nyní není schopen překousnout že od něho utekla a vyloženě se jí mstí  !!!! Vy budete podobný típek pane Cihláři podle toho jak ,,pravdivě'' referujete o stvůrách ze sociálky.

1 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 9:49
Re: Řeknu to naplno ...

Vážený pane, jesti chcete, abych zveřejnil zprávu z policie, kde je napsáno, že poslední 4 roky se o dívku staral převážně otec, když matka trávila v tahu i 5 měsíců hospitalizovaná v léčebně, tak mne žalujte a tuto zprávu doložím policii. Na rozdíl od Vás netajím svoje jméno a vystavuji se trestnímu postihu, pokud mnou předkládané informace nejsou pravdivé. Stojíte-li si za svým, podepište se, jinak nelžete. Díte bylo předběžným opatřením svěřeno matce asi 15. listopadu 2010 poté, co dívku 3 týdny neviděla a poslední roky žila dívka s otcem. Matka byla u bratra a v léčebně. Do léčebny ji vozila sanitka, manžel i bratr. Zpráva o jejích hospitalizacích je v soudním spise. Říkám Vám naplno, že se těším, až se bude případ projednávat u soudu.

0 0
možnosti
KR

kukuricevpoli

29. 6. 2011 8:53
Nemam slov

A takhle to funguje, nebo spis nefunguje v nasem slavnem statnim zrizeni. Uplne je zive vidim holky urednicky, preci se nepriznaji k chybe, preci neshodi jedna druhou ci treti, ctvrtou, maji to za par do duchodu, kaficko, cigaretka, vyridit otravneho pana Novaka, respektive ho odpalkovat.... zatajovat, nedelat to, k cemu se zavazaly........ je mi z nich na bliti.

Snad jen poprat otci pevne nervy a silu bojovat.

0 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 9:04
Re: Nemam slov

nejde jen o pana Jedličku, kontaktovalo mne dalších několik nespokojených osob s prací uvedeného OSPOD. Dokonce i jedna žena. Mají prostě strach se ozvat veřejně. Pan Jedlička se svou hodinou týdně nemá co ztratit

0 0
možnosti
RB

Bígl

29. 6. 2011 8:49
Kde je pravda?

Milý autore, chápu Váš postoj k celé věci, protože kopete za jednu stranu sporu. Nechci komentovat práci OSPODu, protože znám např. kauzu Patrika jen z médií, ale rozhodování úřadů o tom, kde má žít dítě po rozvodu rodičů, jim v žádném případě nezávidím. Často si říkám, co se s lidmi děje? Berou se z lásky, pořizují si děti, předpokládám také z lásky, a pak při rozvodu na sebe plivou špínu, obviňují se, snižují rodičovské kompetence druhého. Počátek problému vidím v lehkovážném výběru partnera, případně naivitě, že partnera po svatbě změním či se po narození dětí změní sám, dále v neochotě na vztahu pracovat, řešit konflikty, vcítit se do pocitů toho druhého a vzájemné úctě. Jsem z rozvedeného manželství, to se stane:-) Bydlela jsem s maminkou. Ani jednou v životě jsem od žádného z rodičů neslyšela jízlivou poznámku na toho druhého. Naprosto bez problémů jsem se s otcem stýkala, stýkám do dneška a mé vlastní dítě má trochu více babiček a dědečků než bývá obvyklé. Rodiče, moc děkuji.

0 0
možnosti
PC

p_c

29. 6. 2011 9:03
Re: Kde je pravda?

kopu za stranu dítěte a mým cílem je, aby mělo oba rodiče minimálně tak, že 30% s jedním a 70% s druhým. Obtížné předvídat a odhadovat a rozhodovat, kdo je lepší skutečně je, to máte pravdu. Věci jdou ale podstatně zjednodušit, pokud se bude využívat střídavá péče třeba i na zkoušku. Pak to není o odhadech, ale o vyhodnocení fungování a dopadů na dítě, které může vyslovit svůj názor před odborníkem, myslím skutečným odborníkem. Ne před paní Suralovou, která maminku vozí autem a holčičce kupuje dárky, aby pak holčička soudní psycholožce řekla, že se paní Suralové bála, ale teď už se jí nebojí, protože jí koupila ovečku. Pokud přestanou sociálky pěstovat řevnivost rodičů a hledat, kdo je z nich lepší a spokojí se s faktem, že oba jsou schopní se o díte starat a mají o to zájem, odpadne jim mnoho práce, starostí a problémů a všichni si uleví. hlavně děti. Sociálce pak zbyde více času na jiné složitější případy a šetření

0 0
možnosti