Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rudykov

9. 8. 2011 16:32
Škoda času, energie

Paní Vodičková je bohužel nepokrytá feministka a své názory nijak zvlášť netají. Dovolávat se u těchto žen porozumění v problematice diskriminace otců je holá marnost. Ony jsou skálopevně přesvědčeny, že když matka rodí a kojí, je jednoznačně nadřazeným rodičem, a chybí jim snad jen potvrzení tohoto názoru v ústavě republiky. To ovšem neplatí ve věci jejich ekonomického zajištění - tady mají muži naopak hrát prim - "oslíčku otřes se". Proto také FOD paní Vodičky neustále rozesílá na všechny strany složenky s žádostmi o příspěvek na činnost FOD, a to zvláště mužům coby podnikatelům. Proto chlapi - nefinancujme feministkám jejich aktivity namířené nepokrytě proti nám! Paní Vodičkové již léta neposílám na FOD ani korunu, coby rodič druhé kategorie nemám zájem jí ničím přispívat! Nechť se zasloužilé matky podporují navzájem.

0 0
možnosti
PC

p_c

4. 8. 2011 13:47
Re: No jo no, tak proto ta střídavka ...

a co jste tím chtěla říct?

0 0
možnosti
SB

Morgiana

3. 8. 2011 20:25
S Vami chlapci na stridavce

je to tezky, kdyz slusne odpovim panu Cihlari o sve osobe , kde pouze kontsatuji ze po rozvodu se stal z manzela fajn kamarad a tata , dokud se neobjevila druha zena a ze mi daval dost penez a rozhodne nezkoumal za co je utracim proste vedel ze je detem se mnou dobre , tak jsem zas hned napadana, ze jdu po penezich, ach jo .

0 0
možnosti
PC

p_c

3. 8. 2011 21:00
Re: S Vami chlapci na stridavce

ne, napřed jste na mne bezdůvodně útočila. Nikdy si nedovolím být neslušný ke slušným lidem, ale co jste předvedla Vy, to bylo opravdu moc.

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

3. 8. 2011 14:46
Něco k tématu

- podstatná část dětí není odebírána z rodin na základě prokazatelného fyzického týrání, ale kvůli chudobě nebo nějakému důsledku chudoby. - děti, které se z dětských domovů dostávají do pěstounských rodin, jsou často zklamané, protože jim rodina nemůže zajistit luxus, na který byly z ústavu zvyklé - oběťmi sociálních úřadů jsou většinou chudé a nevzdělané rodiny neschopné se orientovat, které mohou mít pocit, že jejich dítě si umístěním v dětském domově vlastně polepšilo. Najednou nosí značkové oblečení a v létě jezdí k moři. To by mu doma dopřát nemohli.

Zdroj: http://www.stridavka.cz/jen-idiot-muze-podporovat-detske-domovy.html

Závěr? Žádné ústavy, žádné Klokánky, ale zachovat dítěti jeho skutečné rodiče vždy, kdy to jen trochu jde!

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

3. 8. 2011 14:49
Re: Něco k tématu

Souhlas se závěrem. A když to nejde, tak MÍSTO ústavů adopce či profi-pěstounské rodiny.

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

3. 8. 2011 14:36
Už se sem zase slezly

;-D

0 0
možnosti
K

Krasavicee

3. 8. 2011 14:38
Re: Už se sem zase slezly

a hele misogyn Hodina  . A že http://www.stridavka.cz není Hodina? Ale je, vím to s velmi vysokou pravdepodobností. Minámálně ví, kdo je :-)

0 0
možnosti
K

Krasavicee

3. 8. 2011 14:18
citace p.Cihlář dnes 6:2O :

"A že Krasavice není paní Korbelová? Ale je, vím to s velmi vysokou pravdepodobností. Minámálně ví, kdo je "

Se stejně "VYSOKOU PRAVDĚPODOBNOSTÍ" rozumíte ženám, dětem, slušné komunikaci, vzájemné úctě v rodině a střídavé péči ....

JÁ TOTIŽ NEJSEM KORBELOVÁ A JEDINOU KORBELOVOU ZNÁM PANÍ MADELINE ALLBRIGHTOVOU, ZA SVOBODNA KORBELOVOU.  MLUVÍTE SNAD O TÉTO KORBELOVÉ?

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

3. 8. 2011 14:32
Re: citace p.Cihlář dnes 6:2O :

;-D ježíííš, nerozčilujte se!

Autor si prostě myslí, že všechny ženy v diskuzi, které projeví sebemenší náznak nesouhlasu, jsou buď paní Fialová nebo paní Korbelová (anebo se soudí o děti anebo se právě rozvádí a mají bobky ze střídavky). Tak mu to neberte, to byste ho úplně vykolejila ;-)...

0 0
možnosti
K

Krasavicee

3. 8. 2011 14:09
Copak Vám provedla paní Korbelová, že jste jí tak posedlý?

Nebo se Vám snad Korbelová líbí?  Mám štěstí nebo smůlu, že já Korbelová nejsem?  Ale vlastně je to jedno, protože vy nenávidíte všechny ženy. Jste misogyn. Dnes mi při čekání u kadeřníka padlo do rukou Právo, kt. dnes věnuje téměř celou stranu tématu střídavka. Nemohu citovat, noviny jsem vrátila, ale hovořil tam mj. i klinický psycholog a soudní znalec K.Humhal a řekl, že případy, kdy se rodiče vzájemně obviňují a tahají o dítě prostřednictvím sociálky a soudů, jsou vhodnější pro hospitalizaci a terapii rodičů a ne dětí!  A že v takovém případě není střídavá péče vhodná!

0 0
možnosti
PC

p_c

3. 8. 2011 19:32
Re: Copak Vám provedla paní Korbelová, že jste jí tak posedlý?

myslim, ze vam je jedno, za koo vas lidi povazuji, kdyz se neumite predstavit sama :-) Nemam cas reagovat, ale tak hozne nechcete byt ani Korbelovou, ze ji zcela jste jste :-) Davejte pozor, co kde pisete. prozradilo vas to ;-)

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

3. 8. 2011 14:06
Opravdu to působí

jakože se střídavku prostě snažíte vecpat všude ;-).

Berte zkrátka jako fakt, že M.Vodičková se snaží pomáhat dětem z ústavů, jiní zase pomáhají třeba psímu útulku...

Proč to kritizovat? Resp. proč kritizovat jakékoli jiné aktivity krom (té jediné správné ;-D) střídavky? :-)

0 0
možnosti
PC

p_c

3. 8. 2011 19:35
Re: Opravdu to působí

nekritizuju tak to, co MV dela, ale to, co nedela. pod rikama se ji rozpada vztah Lad Jedlickove k otci.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

3. 8. 2011 10:05
Pane Cihláři

Mohu se vás BTW jako informovaného člověka zeptat na blaho bývalé páně Fialovy rodiny? Sedí ten násilník ještě v kriminále?

0 0
možnosti
PC

p_c

3. 8. 2011 10:16
Re: Pane Cihláři

Násilníka znám jednoho, tím je pan Pešan, zakladatel a provozovatel serveru jedendomov.cz. Videl jsem rozhodnutí přestupkové komise, že má zaplatit pokutu 5000 Kč za napadení biologického otce dcery své přítelkyně Korbelové, která zde vytupuje pod nickem Krasotinka. A není to jediný jeho "počin", je prošetřován i pro další. Žádného násilníka Fialu neznám, i když rodin Fialových znám hned několik. Máte-li na myslí předsedu k213, ten je stále ve vězení. Již asi po páté. Všechny jeho předchozí uvěznění byly nezákonné a byl odškodněn. Čekám, že se tak stane i nyní. Sledujte si sama stránky k213.cz Mimochodem, myslím, že on by o paní Vodičkové tak hezky, jako já nepsal. S pozdravem

0 0
možnosti

mamina2

3. 8. 2011 9:15
Teda pane Cihlář

Mně se na vás líbilo, že se dokážete starat o malého syna a chápu, že jste o něj nechtěl přijít a proto jste prosadil střídavou péči.  Můžete působit jako dobrý příklad, pro některé rodiny je to opravdu dobré řešení. Na druhou stranu určitě ne pro všechny a vaše zaťatost, s jakou prosazujete zrovna tenhle typ péče, je už protivná. Vůbec si nedokážete připustit, že pro každé dítě to vhodné není, že spousta malých dětí má skutečně přirozeně silnější vazbu na matku a je pro něj tedy lepší, aby bylo v její péči a s otcem se často vídalo. Samozřejmě 1x za 14 dní o víkendu je málo, ale vždyť se k tomu mohou přidat třeba 2-3 odpoledne v týdnu, později může děti vodit na kroužky nebo na hřiště, aby byl mezi nimi kontakt co největší. Stejně dítě nemá úplnou rodinu, kromě vztahu s matkou i s otcem by totiž mělo vidět taky fungující vztah mezi manželi nebo partnery jako vzor pro své budoucí chování a to ani při střídavé péči asi neuvidí. Rozhodně ne mezi svými rodiči.

0 0
možnosti
PC

p_c

3. 8. 2011 9:30
Re: Teda pane Cihlář

Děkuji za názor. Při vší úctě mne přestává bavit obhajovat svoje názory před lidmi, kteří nečtou moje články. Mám zde k obhajobě názorů k dispozici jen možnost psaní, když však ani to psaní nečtete, je to pak těžké. Píšete o mně například, že, cituji: "Vůbec si nedokážete připustit, že pro každé dítě to vhodné není, že spousta malých dětí má skutečně přirozeně silnější vazbu na matku a je pro něj tedy lepší, aby bylo v její péči a s otcem se často vídalo.". Já, že si to nedokážu představit? Kde jste to četla? Naopak, našel bych vám hned několik svých vyjádření nejen v mých diskusních příspěvcích, ale hlavně ve článcích, kde tvrdím opak. Mám je pro Vás hledat? Celá myšlenka toho, co o střídavé péči je pro případy, že žena v kontaktech brání. Osobně jsem se několikrát vyjádřil a opakuji, že pokud by mi byla zachována možnost kdykoliv se se synem vídat a být s ním pro něho potřebný dostatek času, neusiloval bych o střídavku a nevadilo by mi, aby zůstal v péči ženy. Stačí?

0 0
možnosti