Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

andu

15. 9. 2011 20:54
Šmarjá

To je blábol 8-o Rv

5 0
možnosti
PC

p_c

15. 9. 2011 21:04
Re: Šmarjá

Pak jste asi docela odtržená od reality :-)

0 0
možnosti
K

Krasavicee

15. 9. 2011 20:54
Kluci, nežeňte se před čtyřicítkou!

Nejdřív poznejte svět, ženské, pocestujte, užijte si! Až se začnete cítit osamělí, vyberte si dobrou ženu. Vybírejte s rozvahou. Vyberte si takovou, které si budete vážit. Kterou dokážete obdivovat a respektovat. Vyberte si mladší, které ukážete ten svět, který jste již procestoval, kterou naučíte to, co vy už znáte, pomozte jí objevit krásu světa a radujte se z něj ve dvou, a časem třeba ve třech? 

Neposlouchejte ty, kteří to s ženami neumí. Ano, na muže číhají i zlatokopky. Ale s přibývajícímu roky a zkušenostmi je dokážete lehce odhalit. Hlavu vzhůru! Teprve s tím pravým partnerem se člověk cítí  kompletní  R^

1 0
možnosti
PC

p_c

16. 9. 2011 4:38
Re: Kluci, nežeňte se před čtyřicítkou!

ne před 40?! to si děláte srandu. A jak starý ženský si má člověk třeba ve 45 vzít? Dvacítku? holky Vám jistě poděkujou a národ spolehlivě vymře. Další sociálná eperriment, rada feministky, který jen povedek u úbytku manželství a porodnosti.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

15. 9. 2011 18:42
Freude jásej, máš tu materiál

Pan Cihlář - v tomto článku nejmarkantněji a nejodkrytěji - odhalil své ledví;-D: má neustálou potřebu ČNÍT a být ženou - bez ohledu na vlastní osobnostní charakteristiky -  obdivován, ctěn, opečováván a bezmezně respektován. Sdělil nám, že hledá služku, na vzhledu a intelektu (stejně bude všechno řídit sám) až tak moc nezáleží, hlavně aby doma dobře sloužila. Viz eufemismus: "....vytvoří JIM domov a postará se o děti...." Proč ovšem Cihlář tak bazíruje na tom, aby se žínka postarala o děti, když ve všech svých ostatních článcích bojuje  za to, aby se o děti starali STEJNÝM DÍLEM oba rodiče, nechápu. Totiž chápu, je to Cihlář, který žvatlá, co se mu právě hodí do krámu.

Pánové, vezměte si páně autorovy rady k srdci, vyhledejte si slípku, jinak skončíte ve vězení.....;-D

9 0
možnosti
P

papaya.

15. 9. 2011 19:25
Re: Freude jásej, máš tu materiál

;-D pračky a myčky nádobí jim často nestačí ! (rozumějte a považte - ženám !) ... Ten člověk se musel zbláznit. Cihláři ? A na koho se v těch pračkách (také) pere ? Komu se vaří a po kom následně myčky (také) myjí ?! Příkladná autorova demagogie a vytrhávání věcí ze souvislostí Rv

5 0
možnosti
IH

tantemici

15. 9. 2011 18:30
Ach, bože můj, pane vy jste

tak zahořklý a plný komplexů (hodná holka z vesnice, péct buchty, bez ambicí - hlavně, aby byla manipulovatelná vámi muži, že)! Vaše špatná zkušenost ale není pravidlem, holt jste měl asi smůlu. Ale ňahnějte si v tom svém světě plném zlých a zákeřných žen, rochněte se pořád dokola v tom svém ublížení, když vás to baví.

6 0
možnosti
IH

tantemici

15. 9. 2011 18:33
Re: Ach, bože můj, pane vy jste

Omlouvám se čarovné rybí kostičce - slovo "rochníte" jsem neopisovala, fakt že ne, napadlo mne tak nějak impulsivně. Až teď jsem se vrátila přečíst si další diskuzi a ejhle - dojem z p. Cihláře máme jaksi stejný... Čímpak to asi bude...

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

15. 9. 2011 17:28
Mamuti vymřeli

není už tolik zapotřebí hrubé fyzické síly. A vy Cihláři, neustále nyjete po patriarchátu. "Já přinesu kus jelení kýty, ona mě bude vděčně obskakovat, kdyby tu kejtu eventuelně trochu připálila, tak jí jednu plesknu, ať si dá příště pozor...";-DJenže těmhle časům, pane Cihláři odzvonilo. Ono se zdá, z vašich vlastních informací, že vaše žena, pracovitější a schopnější než vy /psal jste, jak vám pomohla postavit na nohy firmu při vlastním zaměstnání), nebyla ochotna tenhle model "jelení kýta" akceptovat a přišly kopačky. Vy a vám podobní misogynští zahořklí patriarchové jste na tom jako ti mamuti - určeni k vyhynutí. Netušíte, co je to partnerství. Vy se ve své zapšklosti s jistou dávkou masochistického uspokojení neustále rochníte. Budiož mamutům země lehká.;-D

7 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

15. 9. 2011 17:33
Re: Mamuti vymřeli

Pokud byste měl zájem ze své zakyslé bažinky vystoupit a  dozvědět se něco o tom, jak může manželství fungovat(25 let), o vzájemné úctě, důvěře a podpoře mezi manželi, kliďánko mi napište. Babička prvního vnoučete.;-D

1 0
možnosti
OP

Bětka

15. 9. 2011 17:13
Děs a hrůza 1

Přečetla jsem si oba články a osobně se přikláním k paní Kolářové, možná proto, že k sobě máme věkově blízko. Co je ale strašné, je vědomí, že to, co tady popisujete za hrůzy, je výsledek naší výchovy. Nebo spíš nevýchovy. Dítě má vzor v rodině. Pokud je vedu k tomu, že manželé nejsou soupeři ale partneři,že si musí vážit jeden druhého a pomáhat si,že nejsou žádné ženské a mužské práce, žádná práce není ponižující, že partneři jsou si věrní a nelžou si,tak proč se bát svatby? Bohužel se v mé generaci najdou ty husy,které holku vychovávají k tomu,že chlapa je potřeba odřít z kůže, že je to jen poskok. Otec zase vykládá klukovi, že facka v pravou chvíli ženskou usměrní.  Místo soužití spolu soupeříme.Další zlo jsou ty "ženské" časopisy typu Cosmopolitan, že za výkvět společnosti jsou prezentovány silikonové modelíny,které spí s chlapy ve věku svého otce a prezentují to jako tu jedinou správnou lásku.

3 0
možnosti
OP

Bětka

15. 9. 2011 17:18
Re: Děs a hrůza 2

Nedávno mě tady v jedné diskusi jedna čtenářka setřela, že jsem špatně

vychovala syna,protože takový nepotřebuje ženskou. Ano, umí

vyprat,vyžehlit,uvařiti něco upéct. Jednak to daleko od maminky na studiích nikdo za něj neudělá a jednak ví, co to obnáší. Že ze stání u plotny bolí nohy, podlaha se sama nevytře a bábovka dá moc práce na to, aby se zhltla za půl hodiny. To máme my ženy v sobě tak málo sebedůvěry,že se považujeme jen za služky, které mají manželovi sloužit?

Vdávala jsem se z velké lásky, moji rodiče byli tak tolerantní, že jsem s nastávajícím bydlela i před svatbou u něho a děti jsme vedli k tomu, že normální je žít v manželství a vychovávat děti v úplné rodině. A trotla a vypatlanou nánu snad rozpoznají včas.;-D

2 0
možnosti
MV

marka40

15. 9. 2011 17:10
Já miluju

tyhlety nářky, jak děti vychovávají jenom ženy.  A co vám pánové bránilo a brání vystudovat "pajdák" jít učit na základku a ty děti také vychovávat??????? Vždyť dnes je praxe taková, že když se na jedno učitelské místo hlásí 4ženy a 1muž, tak ho má ten muž zaručené, i když je "úplně blbej" jen proto, že je muž. Jenže to by se vám do takoév práce muselo chtít - otravovat se s rozmazlenými dětmi za pár korun, to se žádnému chlapovi nechce. Ale pak nadávat, že jsou ve školách samé ženy, to ano. V těch školách jsou samé ženy jen a jen proto, že tam chlapi NECHTĚJÍ.

A co se týče výchovy doma - tak tam je to totéž - jaké si to uděláš, takové to máš. My s manželem vychováváme děti oba, strejně tak je tomu v celém našem příbuzenstvu, u všech našich známých. Za to, že jste si vybral nevhodnou manželku neviňte všechny ženy, ale jen a pouze sám sebe. Stejně tak, jako když si ženská vezme úplného vola, také jsem toho názoru, že si za to může sama, že za to nemohou všichni ostatní muži.

6 0
možnosti
ZK

SID09

15. 9. 2011 18:18
Re: Já miluju

Jo - celkem máte pravdu !!;-)

0 0
možnosti
S

Sudo

15. 9. 2011 16:55
článek paní Jeřábkové

se mi moc NELÍBIL, protože nezapadá do dnešní doby. Sama jsem měla děti až po 30 a jsem za to ráda. Měla jsem 15 let pro sebe a ty jsem si užila. Samozřejmě i přes hubu jsem doslala od života a to opakovaně. Za děti jsem také vděčná a nemám problém se kvůli nim omezovat.

ALE ČLÁNEK PANA Cihláře na mě působí jako snůška nevyřešených komplexů. Jasně některé ženy jsou potvory, ale stejně tak spousta mužů. Naštěstí je také spousta lidí, co jsou spolu ve vztahu řadu let a vydrželi spolu i přes těžká období. Taky jsou rozvedení nebo rozejití rodiče, co spolu vycházejí a neštvou proti sobě děti.

To že autor toto nedokázal, neznamená, že chyba je v ženách obecně. Chyba je vždy na obou stranách pane Cihláři, byť jen ve špatném výběru partnera.

3 0
možnosti
MV

marka40

15. 9. 2011 17:18
Re: článek paní Jeřábkové

Přesně. Tihleti zakomplexovaní jedinci - ať už muži nebo ženy, kteří ze svého vlastního neúspěchu viní celé druhé pohlavi, jsou opravbud k pláči.

2 0
možnosti
MB

Rudolfína

15. 9. 2011 16:53
děkuji

citát první:Muži chtějí trochu hezkou ženu (ale ne moc), která bude hodná, skromná, vytvoří jim domov a postará se o děti

Citát druhý: najděte si holku z vesnice, z dobré fungující rodiny s pevnými

vztahy, klidně takovou, co chodí do kostela, umí péct buchty a nemá

ambice.

Tolik chvály jsem si snad ani nezasloužila ;-D

0 0
možnosti
OP

Bětka

15. 9. 2011 17:19
Re: děkuji

ještě přiznejte, že jste nedotčená panna;-D

0 0
možnosti
MM

uhllik

15. 9. 2011 16:06
To přijde samo..

Manželství jako institucioalizovaný monogamní svazek měl smysl v dobách,kdy ženy neměly rovnocennou společenskou pozici vůči mužům jako ochrana.

Nyní je to zbytečné a mužům, tak díky feminismu odpadá další břemeno,jsou osvobozeni defacto, i když potrvá ještě minimálně dvě generace než chlapi pochopí úplně a z manželství se stane další anachronismus spolu s parní lokomotivou a onikáním.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

15. 9. 2011 16:07
Re: To přijde samo..

Jen abychom se s ubytkem ropy nedivili ;-D

0 0
možnosti