Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

hendrixx

15. 9. 2011 15:53
Pane,

netahejte sem psychologa Mezníka, advokáty a všechny ty zlé úřady, které vám snad háží klacky pod nohy ve vaší svaté válce za "střídavku". Nezobecňujte svá osobní selhání - ať už při výběru partnerky či v manželství - na celé lidstvo. Máte své problémy, řešíte je, jak umíte, Pámbu vám požehnej, ale psát poučky typu: "kluci, nežeňte se nebo dopadnete jako já" je hloupé a čiší z toho zahořklost a sebestřednost.

6 0
možnosti
JV

JayVandermark

15. 9. 2011 15:57
Re: Pane,

Ale no tak, vždyť má pravdu. Když se mne starší generace zeptá, kdy se ožením, odpovím to samé co pan Cihlář. A víte, co mi na to řeknou? - "Máš recht, nežeň se."

1 0
možnosti
JM

janacz

15. 9. 2011 15:51
Podle odborníků

sňatečnost všeobecně klesá u mužů a u žen taky. Nakonec z manželství bude spíše hobby. V

0 0
možnosti
LV

Kordoba

15. 9. 2011 15:45
Nezoufejte

Koukam, kolik se tady seslo sklamanych muzu... Nezoufejte, existujou i hodne holky/zeny. To, ze jste se jednou/dvakrat sklamali, prece neznamena, ze vsechny zeny jsou spatne. Nadeje umira posledni ;-)

8 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

15. 9. 2011 16:00
Re: Nezoufejte

Vy jste nepochopila o čem se tu píše. Nejsou zlé a hodné ženy, není to černá a nebo bílá, jsou určité ženské charakteristiky (stejně tak jako mužské), které jsou v nás geneticky dané, celými generacemi jsme byli šlechtěni k určitému způsobu chování, už jste to sama musela slyšet- muži lovci a rozsévači a ženy opatrovnice a hledačky nejlepšího samce s nejlepšími geny, které předá jejich dětem a dokáže je ochránit a zajistit. To co systém dnes umožňuje je pohodlné naplnění základní ženské potřeby- zajistit v první řadě sama sebe a své potomstvo a v momentě, když ta žena má beztrestnou možnost vyměnit stávajícího samce za jiný model s tím, že může přesunout i původně společný majetek jen na svoji stranu a tím si ekonomicky velice polepšit, tak příroda jí šeptá "udělej to" jako důvody si najde cokoliv- byl to přece násilník, nemiloval už jí, stojí jí v cestě za štěstím, už tam není láska, ztrácela s ním čas...

0 0
možnosti
VG

govi

15. 9. 2011 15:44
V podstatě je to hrozně jednoduché

Máte li dobrou práci za spoustu peněz a doma se nudíte,tak se ožeňte....Poku pracujete za podprůmněrnou mzdu od "nevidím do nevidím" , tak se po nějaké radši vožeňte!;-)

0 0
možnosti
V

vhelsing2

15. 9. 2011 15:46
Re: V podstatě je to hrozně jednoduché

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Q

QQ.

15. 9. 2011 15:25
CT2

Vcera vecer davala CT 2 dokument Panenstvi. Pokud chce nekdo spolehlive antiafrodisiakum, mel by si poslechnout ty nazory divek a mladych zen. Neco tak hrozneho jsem uz dlouho nevidel, naprosty nedostatek emoci, charakteru, cehokoliv co dela cloveka clovekem. To teda byly prncezny, ty by potrebovaly jistotu...  Pokud ty nazory jen trochu reprezentuji realitu dnesnich divek, tak kluci nemaji zadnou sanci. ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

15. 9. 2011 15:37
Re: CT2

dokument částečně osvětluje, proč náš obchod s Ruskem roste;-D

0 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

15. 9. 2011 15:23
Ženit se v dnešní době

je opravdu to nejhorší co může chlap udělat. Po svých živ. zkušenostech a po tom co jsem viděl ve svém okolí, tak jediné klapající vztahy byly ty, kde si ta ženská nemohla rozvodem nějak ekonomicky pomoci a nebo neměla nikoho v záloze ke komu by mohla přejít, na druhou stranu tohle člověk nemůže mít těm ženám za zlé, holt následují nejlepší reprodukční strategii co jim dala evoluce, nicméně ta chyba je opravdu v dnešním systému, který dává ženám do rukou obrazně nabitou zbraň a možnost beztrestně si zastřílet.. Já mám ženské také rád a tak v zájmu toho, abych měl tu šanci na hezký partnerský a nejlépe trvalý vztah se nehodlám nikdy oženit, přeci jen když dám někomu své slovo, že ho nenechám padnout, tak to platí, je to otázka hrdosti a cti a tak při rozchodu jí prostě nepošlu s holým zadkem na ulici, kdežto u žen jsem tuhle vlastnost v životě neviděl, ty dokážou jeden den intenzivně milovat stejně jako druhý den intenzívně nenávidět, kdy žádné dohody neplatí..

0 0
možnosti
P

papaya.

15. 9. 2011 15:25
Re: Ženit se v dnešní době

:-) jj, svatá pravda .... a na slovíčko, zenoví mistři si prý potrpí na maximální skromnost. V podstatě o hrstce rýže a litru vody denně :)

1 0
možnosti
O

obcas

15. 9. 2011 15:22
Chce to vic fabulace,

myslim, ze by stacil jeden dobre dopadnuvsi na ctyri nestastniky a hned budete vypadat verohodneji.

Na ctyri potvory alespon jedna hodna, i kdyz v realu to bude naopak.

1 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

15. 9. 2011 15:12
mám jinou radu

společné jmění nabyté za trvání manželství obsahuje nejen majetek ale také dluhy. Co vám brání, aby vaše jméno bylo na avaluované směnce v hodnotě vašeho majetku?;-) To že vlastníte podobnou směnku oproti majiteli té vaší jako pojistku samozřejmě nesmíte zveřejnit, jinak vás baba okrade dvakrát. Ideální je, když onen "zachránce" není ten, co chrápe s vaší babou;-);-D

0 0
možnosti
K

korzár

15. 9. 2011 15:15
Re: mám jinou radu

No vidíte, to já říkám u soudu taky, když bývalá chce 5 mega. Ony se taky musí odpočítat všechny dluhy. Jenže ty musíte prokazovat u soudu. A jak jsem psal níže, po dvou letech sice soud začal, ani nikam se nepohnul. Dvakrát za rok se sejdeme u soudu, kde se soudkyně zeptá, jestli jsme se náhodou nedohodli... Teď už je to zase 3 měsíce, co bylo poslední stání, kde soudkyně rozhodla, že jako první bude prověřena TRŽNÍ hodnota domu. Dodnes se neozval žádný soudní znalec. 8-o[>-]

0 0
možnosti
V

vhelsing2

15. 9. 2011 15:09
Muzu rict,ze jsem se pekne pobavil...

Recese je to pekna....nektere veci pravdive...

Holt nez kazdy vlitne do manzelstvi, mel by byt hodne jistej....Ja osobne tento svazek uznavam, je to krasny to takhle stvrdit, na druhou stranu pokud chci s nekym zit, tak osobne nejakej papir na to nepotrebuju.

Co se tyce rozvodu, holt znam pripady domluv,kdy se dva rozesli jako normalni lide, domluvili se, a oba se shodli,ze to proste dal nepujde. Ale i rozvody,kde se hadali o kazdou korunu...at uz iniciatorem byl muz ci zena....Je spise smutne,kdyz se objevi takovahle zast a nenavist.

Co me pobavila tak vase poznamka o zenach s detmi...tohle me rikal parkrat i muj otec..;-DJe jasne,ze zena s ditetem ma trochu jinak stanovene priority a pohled na svet...nez zena,ktera se snazi dokazat v profesnim zivote neceho vyznamneho...a muz taky by mel ale na druhou stranu vedet o planech a rozhodnout se, jestli byt s takovou ci makovou zenou a naopak

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 9. 2011 15:07
jak je psáno

Chlapci ožeňte se až najdete tu pravou.Jestli je to mrcha, už by jste měli poznat dávno před svatbou...

1 0
možnosti
IB

isabell

15. 9. 2011 15:28
Re: jak je psáno

R^

0 0
možnosti