Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G:

Gwendolyn :)

25. 6. 2012 17:54
Spokojeny Cihlar = zavrena diskuse

Cihlari, clanek pani spokojene matky jste nepochopil a dite ve veku do 3 let stejne potrebuje vic matku nez otce, moderni zena do starosti se o deti zapoji otce, ale to neznamena, ze se mohou delit 50/50. Tak to nefunguje, to si zase pletete s vasim stridavkovym uletem. Male dite potrebuje peci a lasku matky, matka je na materske/rodicovske, otec se o rodinu stara, tak to driv byvalo v tradicnim modelu, ktery se dneska opousti a nektere zenske si pletou manzela s chuvou a chteji se seberealizovat..o to ale nejde. Jde o to, ze vy jste rozvedeny budizknicemu plny jedu a od vas ty vase bachorky o tom, jak by rodina mela fungovat, zni prinejmensim smesne. Priste si odpustte vas stridavkovy fanatismus, nekazte pohodovy clanek vasim vitriolem a nezvete tam tu vasi rodinu, hodinu, hurta a spol. Jste nula, Cihlari, a az bude vas syn vetsi, pochopi to.

9 0
možnosti
P

papaya.

25. 6. 2012 15:55
mňo autorovi už hráblo úplně

tady už jsem dlouho nebyla, a koukám, že Cihlář po kroupovsku zavřel zase diskuse.:-) Copak ?  Nervy, nervíčky v kybličku ?  Tatínek Cihlář nerad slyší pravdu ? Chtěla bych vidět váš výraz, když chodíte znechuceně číst tyto příspěvky.... anebo raději ne;-D Rv

8 0
možnosti
K

kytt3

25. 6. 2012 16:00
Re: mňo autorovi už hráblo úplně

Profiotec C. je odborníkem na křivě nařčené tatínky, zejména pokud je ve hře taková věc, jako je domácí násilí nebo psychické týrání. Pantátové se mu totiž svěřují, a on nemá jinou možnost, než jim věřit. Následně obviní soud z upřednostňování názoru matky. ;-D;-D

no, tak jsme se zasmáli a můžeme jít zas dál...

6 0
možnosti
LC

JackBrno

25. 6. 2012 15:51
Cihlář má zjevně nějaký osobnó problém...

...že se z něj musí vypovídat na internetu. Ono asi bude něco pravdy na tom rušení jeho střídavky....

Každopádně jeho zbabělost se stává pravidlem a neschopnost obhajovat své názory v diskuzích ukazuje, že jsou neobhajitelné a tedy zcela mylné. Však ona mu "karma" ukáže, že zbabělost se nevyplácí :-)

6 0
možnosti
BP

bila pani

25. 6. 2012 15:59
Re: Cihlář má zjevně nějaký osobnó problém...

Jacku,vy si ani dneska nedáte pokoj? To je dobře. ;-)

3 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

25. 6. 2012 10:15
Spokojená mám - ROVNÁ SE - spokojené dítě

rozhodně platí. Pro ranný dětský věk každopádně bez výhrad. Tak jako platí: Spokojený plod nosí spokojená matka. Oni ty dva se výrazně hormonálně ovlivňují, Cihláři, víme? Nic s tím nenaděláte. První teritorium a DOMOV dítěte je v děloze mámy, Cihláři, a pak v její náruči a u jejího prsu.

7 0
možnosti
AJ

astrudina

25. 6. 2012 10:52
Re: Spokojená mám - ROVNÁ SE - spokojené dítě

Pan Cihlář a jemu podobní dělají nejdřív vše pro to, aby dítě mělo velice NESPOKOJENOU matku, a pak brečí a žalují, když od nich nespokojená matka odejde a tahají se s ní o dítě. Přitom kdyby jim tak šlo o zájmy dítěte, chovali by se i ke své ženě a matce dítěte jinak a nedoháněli by ji svým jednáním a svými činy k zoufalství.

Pozdě bycha honit, pane Cihláři! Nemůžete ničím přimět nespokojenou rozvedenou ženu, aby s vámi vytvářela dítěti harmonickou rodinu, vždyť vy stále a znovu budíte v obou pocit ohrožení a obav.

Povinná četba pro vás: http://vlastikfurst.blog.idnes.cz/c/276470/Nez-podas-zadost-o-rozvod.html

5 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

25. 6. 2012 9:53
jedendomov.cz

odkaz: http://chvilova.blog.idnes.cz/c/276810/Spokojena-mama-spokojene-dite.html  hezký článek, bez střídavkářské zapšklosti a nenávisti, ten nadpis musel fakt Cihláře vyburcovat :-) , to je totiž to poslední co by své ex a dítěti přál...

5 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

25. 6. 2012 9:19
Cihlář dnes nádherně zaperlil hned po ránu

Svým vstupním příspěvkem u článku paní Chlílové: "Spokojená máma - spokojené dítě" Jeho diskusní příspěvek stojí za přečtení;-D.

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

25. 6. 2012 9:20
Re: Cihlář dnes nádherně zaperlil hned po ránu

opr. Chvílové

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

23. 6. 2012 9:40
Ostatně soudím

že Cihlářův záměr neotvírat diskuse není špatný. Alespoň se přesvědčí jak je to se skutečnou čteností jeho blogu;-D Myslím, že odečíst od  "PŘEČTENO" počty hlasů svých soudruhů (pozn.: slovo soudruh používám v jeho původním předbolševickém významu - viz. Vrchlický) pro něj nebude problém. Dobře o sobě vědí, jsou koordinováni a v houfci si pěkně čechrají peří, aby působili mohutnějším dojmem.

8 0
možnosti
PC

p_c

23. 6. 2012 11:48
Re: Ostatně soudím

za nedlouho redakce zavře i tuto diskusi, pak budete mít paní Fialová velice dlouhé noci :-)

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

23. 6. 2012 9:12
Opravdový pocit hnusu

Zveřejnil-li pan C ve svém posledním článku skutečnou citaci z výlevu jakéhosi chorého individua (přání smrti dítěte a odvoláváníní se ke světici či prorokovi v této odporné věci svědčí o hluboké patologii dotyčného), či je-li autorem sám, nevím. O patologii jakéhokoli blogera naopak vypovídá, pokud se své diskutéry snaží z takových patologických útoků nařknout. Na blozích vzniká spousta kontroverzí, ale smrt dítěti může přát jen individuum nejodpornějšího ražení. A to, Cihláři,  vaši čtenáři nejsou. Ti s vámi polemizují jen proto, že děti mají rádi a nepřejí jim rozhárané, rodiči ničené dětství a životy. To, že i vašemu synkovi všichni zde přejeme jen to dobré, zaznělo v diskusích mnohokrát.  Jste-li obětí takto odporného stalkingu, obraťte se - tentokrát důvodně - na policii. A neobviňujte čtenáře svého blogu. Pro to nemáte nejmenší důkaz. Takto učiněné prohlášení považuji za důkaz nejhlubší duševní zpustlosti.

Synkovi a jeho mamince přeji co vše dobré a  vám záblesk zdravého rozumu.

8 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

22. 6. 2012 23:12
www.jedendomov.cz

Taky mě nechal Cihlář smazat a to jsem tam naprosto slušně napsal, že si na 99% myslím, že si ty věty z údajných mailů napsal sám, protože jinak by určitě utíkal brečet k nejblizší policejní služebně a pak se vítězně chlubil TRESTNÍM OZNÁMENÍM jak je jeho zvykem. Pochybuji, že kdokoliv z nás by něco takového psal vůbec někomu. Spíš, jestli se jemu nerozdvojuje osobnost....

9 0
možnosti
VH

Vlasta Hurtová

23. 6. 2012 11:13
Znám taky jednu:

o tom, jak ryba smrdí od hlavy ;-D Vezměte si to, prosím, osobně!

1 0
možnosti