Diskuse

Žaloba na prezidenta pomohla Česku v zahraničí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E23v17a 30A18d48a54m62o13v94a

29. 3. 2013 10:55

Co tím básník chtěl říci, proč ta bezmoc ?  Proč bychom měli žádat pomoc zvenčí ?  Něco jako rok osmašedesát ? Že by nám čísi spřátelené tanky měly přijet na pomoc ? :-/ Vysvětlete, prosím. Děkuji.

6 2
možnosti
Foto

Lidově se říká "všude je něco" (zpravidla když něco skřípe v rodině). U nás je taky cosi špatně, ale v tom jedineční nejsme (pamatuji si na rok 68, jak se tehdy psalo a říkalo: jsme světoví!!! No a víte všichni jak to dopadlo.

 O naši zemi vyšší zájem a to je dobře. Přitom zdaleka nejde jen o žalobu na prezidenta ale také o celou řadu dalších událostí které se u nás odehrály v posledních měsících.

Před zhruba dvěma roky jsem na svém blogu zveřejňoval analýzy názorů prezidenta Klause, v angličtině. Všechno jsem nakonec vymazal, ale čtenáři zůstali. Včera jsem publikoval dva nové příspěvky. A aniž bych vyvinul jakoukoli snahu o "zviditelnění", objevili se mi čtenáři ze zahraničí. Je to dobře? Určitě ano. Nemyslím si ale že by bylo dobře fňukat a stěžovat si.

 MUSÍME BOJOVAT.

 A ještě něco. Amerika se dnes opět ujala vedení v počtu odběrů tohoto blogu.

Tento názor jsem před chvílí publikoval na blogu o němž je řeč: http://www.miflonides.blogspot.cz/

1 1
možnosti

P54a41v87e17l 68R52y84m12e55š

29. 3. 2013 10:10

Vidím to úplně stejně. R^ Je třeba dát světu najevo, že VK nemluví za celý národ. Sice se vždy snažil nám namluvit, že hájí národní zájmy, ale ve skutečnosti tento narcis, vynikající stratég a bojovník v jedné osobě vždy hájil jen a jen svoje zájmy, často bohužel v rosporu s národními.

4 7
možnosti

Nemuseli bychom filosofovat, že v Česku není vše v pořádku pokud mnozí z nás pochopí svobodné hodnoty, které hájí právě Václav Klaus. Až toto pochopíte budete možná k sobě více kritický a stát nám všem budu lépe sloužit.

5 6
možnosti
Foto

Světu jen připomeneme, že Švejk byl jeden z nás. K čemu takové žaloby, když soudnictví je jedním z pilířů zločinnosti této země? Dalším pilířem je exekutiva a tím třetím legislativa. Všechny tři pilíře podpírají mafii, které to tady všechno patří.

5 5
možnosti

Tedy zčásti i Vám. Toto nešlo řícit před rokem 89., kdy to patřilo pouze jedné, která svou zákonou mocí i vraždila.

1 2
možnosti

článek o ničemRv

8 5
možnosti

Jak to o ničem? Autor nám sdělil že V.K. nebyl jeho president a zabalil to do nepříliš úhledného balíčku.

4 3
možnosti