Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kvóty musí být spravedlivé, takže nesmí diskriminovat ani blondýnky ani brunety ani zrzky ani plešaté. Genderové katedry všech zemí, spojte se, a vytvořte po pečlivém studiu a  bádání spravedlivé kvóty pro všechny .

0 0
možnosti
MR

M35i68l20a36n 93R31a87d18e23k

14. 6. 2014 23:23

nu co? Uz zeny moc nerodi, tak se to musi nejak vyresit. Je malo mladych lidi, tak budou asi muset holky i kluci.

0 0
možnosti
JN

J40a76n 25N57o17v98o71t54n39ý

14. 6. 2014 20:26

Neslyšel jsem od žádný ženský, že by se chtěla vyhnout tří měsíčnímu výcviku, zvláště, když jsem jim nastínil, jak to funguje ve Švýcarsku. Ale to co píšete o o sociálce, to je do očí bijící nesmysl. Muži  se na takové pozice nehlásí, protože jsou platově nezajímavé, tak k čemu kvóty? Vždyť by tam museli muže dosazovat násilím, či za trest :-PRv

3 1
možnosti
Foto

Kdybyste líp četl, tak byste četl, že by se měly zasazovat o zvýšení platů tak, aby to zajímavé bylo.. Pro sebe platy chtějí, pro muže ne? Nevíc, myslím, že dnes je tak málo práce, že tam chtějí pracovat i muži

1 2
možnosti
KD

K55a22r94e76l 95D29u41b

14. 6. 2014 15:33

A proč ne ?  Příští válka, a ta přijde, žádná válka není poslední,  to bude celoevropská válka s cizím nepřítelem, který už v Evropě má přes 40 milionů svých bojovníků. 

Nebudou bojovat na frontě tanky, ani letadla. Bude se bojovat ve městech, v domech,  bude bojovat původní obyvatelstvo proti immigrantům, proti muslimům.

Na tento způsob války je nutné, aby každý Evropan ovládal zbraň, a měl ji doma ve skříni. Přesně tak, jak to funguje ve Švýcarsku.  Takže všeobecnou brannou povinnost, i pro ženy, a zbraň mít doma v tresoru. I ty feministky si musí uvědomit, že nejsou práva bez povinností. A že kdyby v Evropě převzal moc islám, feministky to nepřežijí.  Takže, do zbraně holky. Švédské Malmö varuje.

1 1
možnosti
TH

Co ? Feeministky si musi uvedomit? ;-D

1 0
možnosti
BT

Branná povinnost nikdy neskončila , skončila pouze vojenská základní služba , a týká se každého občana ČR , tedy i žen. Takže v případě mobilizace by byly povolávány i ženy , např. zdrav.sestry, lékařky , tedy ženy , které mají již dospělé děti...

3 0
možnosti
TH

Uboha ilustrace.

MMCH hlasi. zeny do armady snad muzou ne? jake mate informace?

1 0
možnosti
RP

Lidé bojují o co nejlepší život všemi prostředky, které mají. Já třeba tím, že se snažím být ve své práci lepší než většina ostatních. A někdo jiný zase tím, že zblbne část obyvatel, aby rozhodla, že mu bude z moci úředí přiděleno dobře placené zaměstnání. S logikou to nemá nic společného, jen s bojem o přežití :-)

1 0
možnosti
JV

Autore, máte mylné informace. Branná povinnost se má týkat i žen, což ale já osobně považuji za pitomost.

2 0
možnosti
Foto

Uvedomil jsem si to, ale to neni primo myslenkou clanku. Nvic, ony to ani nekomentovaly. Nebo zachytil jste nejaky medialni vystup feministek, ze to vitaji? Neco ve smyslu "to jsme rady, ze konecne i my"?

1 3
možnosti
  • Počet článků 185
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2959x
Nelhostejný občan, rodič