Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s_p

8. 5. 2011 0:44
Nevěřte médiím

Je mi doslova špatně z toho, jak někteří lidé, v tomto případě především muži, vykládají, že jim jde o dobro dítěte, ale přitom vidí tuhle nechutnou "exekuci" dítěte jako dobré řešení!...viz např. http://www.stridavka.cz... Není dost neobjektivní soudit situaci jen z jedné reportáže popř. několika článků na internetu? Vy pánové, co se tady tak vehementně navážíte do matek, žijete s těmi rodinami, spíte pod jejich postelí, jak se trefně říká "svítíte jim při tom" a vidíte vše tak přesně, že si můžete dovolit soudit? Nebo je jen větší zábava navážet se do všech, kteří s Vámi nesouhlasí a uveřejňovat na internetu jen části pravdy a podrobnosti o lidech, kteří nejsou s Vámi za jedno? Btw. co se týče "kauzy" ukradená holčička, smím vědět, kde autor článků získává všechny tyhle informace o opatrovnictví dotyčného dítěte? Myslím, že v tom bude něco víc, což nám autor zřejmě kvůli své zaujatosti neřekne.... Proto lidé, nevěřte médiím, každá mince má dvě strany!!!!

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 4. 2011 11:39
je to přitom jednoduché

1. nařídí-li střídavou péči soud ve státě, který v rozvodech tradičně šanuje ženy....lze důvodně předpokládat, že vztah otce a dítěte je dobrý a prospěšný

2. když už tak rozhodl soud, je nutné to respektovat a je nepřípustné svévolně mařit rozhodnutí soudu

3. pokud to jedna ze stran nerespektuje, musí nést následky => odebrání dítěte + případně vězení (irituje mě, že zde není postih tohoto typu)

0 0
možnosti

fitzie

6. 4. 2011 6:47
Re: je to přitom jednoduché

otázka je, jestli to soud nařídil, nebo jen schválil původní dohodu rodičů.

tipuju spíš tu druhou možnost.

z toho plyne poučení pro ženský: nepřistupujte při dohodě na střídavku. nejenže nedostanete alimenty, ale ještě budete mít potíže, a to jen proto, že jste chtěly být od začátku férové a nepoškodit dítě.

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

3. 4. 2011 12:49
Diskuse

Přítomnost hlupáků, kteří o situaci vědí málo, ale jsou chytří jak rádio, jakož i těch, kdo jsou pod rouškou anonymity vulgární, jízliví a nekonstruktivní, hovoří proti anonymním "svobodným" diskusím. Místo konstruktivní diskuse se z nich stává žumpa.

0 0
možnosti

IfčaX

3. 4. 2011 12:49
Re: Diskuse

Velmi s vámi souhlasím! R^

0 0
možnosti

Karel2002

3. 4. 2011 11:40
Proč to neudělala policie?

To se exekutoři budou plést úplně do všeho? Exekutoři budou brzy mít pověst drábů, inkvizice, gestapa a KGB.

0 0
možnosti

marvinka

3. 4. 2011 10:55
A

a nechápu, jak mohl soud nařídit střídavou péči, když se ti dva spolu vůbec nemůžou domluvit, jak je vidět. Střídavá péče by měla být pro ty, kteří spolu dokážou komunikovat.

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

3. 4. 2011 12:21
Re: A

Právě naopak.

0 0
možnosti

marvinka

3. 4. 2011 10:48
Má to dvě mince

zase tu máme tisíce tatínků, co nepravidelně nebo vůbec neplatí alimenty za své dítě,  nezajímají se o něj, nestarají se. Děláte z otců jen oběti, kolikrát to má matka bez alimentů opravdu složité. A vtip, že za pár měsíců nastane exekuce u otce za alimenty je opravdu dobrý. Většinou se matka alimentů nedočká. Stát nepomůže.

Rv

0 0
možnosti

SYETEY-KOTZOUR

4. 4. 2011 11:35
Re: Má to dvě mince

to je asi pravda, ale zde mimo mísu.....co má otec, který se marně domáhá dodržení zákonného práva a chce se starat o své děti a miluje je....společného s úplně jiným chlapem, kterého děti nezajímají a ani na ně neplatí alimenty???

Jako argument podivné....

Nebo chcete toho milujícího trestat za to,že na druhém konci republiky nějaký jiný chlap neplatí alimenty???? Možná už začínám chápat, co je to dámská logika;-D

0 0
možnosti

Morgiana

2. 4. 2011 23:58
Ted

Jsem si pustila tu reportaž a možná jsme plná emoci, ale Hopner by zaslouzil nakopat a Vy panove ze stridavky byste se od takove hyeny hnusne meli distancovat . Jiresovou nehajim, co si vzala je jejji problem. Ty poslední věty toho placiciho ditete mluvi za vse.(

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

3. 4. 2011 3:58
Re: Ted

My se distancujeme od toho, kdo si to zaslouží - od Jirešové.

0 0
možnosti

Aleš Hodina

2. 4. 2011 23:48
Proč děti patří matkám

„Dítě rozvodem přichází nejen o jednoho z rodičů, ale i o řadu dalších jistot. Nemůžeme ho proto neuváženou střídavou péčí ještě připravit o jistotu toho, že přijde o jednoho z rodičů.“

http://hodina.blog.idnes.cz/c/184781/Proc-deti-patri-matkam.html

0 0
možnosti